Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Lund

Velkommen til studentbyen Lund og en av Sveriges eldste steder! I Måns Zelmerlöws hjemby er det et rikt kulturliv, rogivende natur og moderne overnatting.

Moderne og bekvemt i nærheten av sentrum

Clarion Collection Hotel Planetstaden, i Dalbyvägen 38, bor du med gåavstand til Lund sentrum. Lund er en av Sveriges eldste byer, som ble grunnlagt allerede på 900-tallet. Den storslagne domkirken i sentrum er nesten like gammel som byen og ligger en kort 15 minutter gåtur fra hotellet.  Fra hotellet tar det bare 15 minutter med bil til Malmö og 50 minutter til Köpenhamn. Busser stopper rett utenfor hotellets inngang, her kan gjester også parkere gratis døgnet rundt.

Trening og relaxavdeling

Etter en dag med jobb eller som turist kan det være på sin plass med litt avslapping. Ta en avslappende og velgjørende stund i badstuen eller slå deg ned i biblioteket  Clarion Collection Hotel Planetstaden og ladd batteriene. Fra hotellets treningsrom har du en herlig utsikt over koloniträdgårdarna – her kan du trene både kondisjon og styrke.

Studentvennlig og liten by - opplev herlige Lund

Lund er en studentby som kan tilby et bredt utvalg av populære barer og restauranter. På Mårtenstorget i sentrale Lund finner du flere butikker og restauranter. På torget er det torghandel med jevne mellomrom. I Lund er det fine parker og naturområder man kan slå seg ned, å slappe av i. Byen har flere gode turstier om du vil gå en tur. Den omtrent 4 kilometer lange Höjeåstråket er en oppmerket sti mellom St Lars og Källby i Lunds sydvestre del.

Konferanse, møte og lokaler i Lund

Vil du vite mer om våra konferanse- og møtelokaler i Lund? Du finner våre tilbud her.

Nærliggende destinasjoner

Malmö

Köpenhamn

Les mindre
12 hotell i Lund

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.407.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.