Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad Kristianstad ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Kristianstad,  Sverige

Quality Hotel Grand er et konferansehotell beliggende i Kristianstad sentrum. Hotellet har en konferanseavdeling med kapasitet for 110 personer, en koselig restaurant og bar, og har kort avstand til golfbaner i nærheten.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Grand Kristianstad ligger midt i den sentrale bykjernen. Med en uslåelig beliggenhet omgitt av natur, shopping, restauranter og underholdning, som gi best mulig utgangspunkt for ditt besøk i Kristianstad.

Sentralt i Kristianstad

Hos oss bor du midt i sentrum, men det er allikevel rolig og vakkert hos oss. Hotellets beliggenhet er ideell for å oppleve Kristianstads unike kulturhistorie. Rett ved siden av hotellet finner du Trefoldighetskirken fra 1628, Kunsthallen, Jernbanemuseet og Filmmuseet. Du finner også butikker, gallerier, restauranter og parker i gangavstand fra hotellet. Her er det mange muligheter for et variert og spennende opphold. Kommer du med buss eller tog, ligger Quality Hotel Grand 150 meter fra Kristianstad Sentralstasjon.

Konferanse

Ha din konferanse hos oss - vi byr på opplevelsen. inspirasjonen og felleskapet. Hotellets konferanseavdeling har 10 lyse og fleksible konferanserom som kan tilpasses dine ønsker og behov. Vår herlige lunsjbuffet med vegetariske alternativ er svært populær. Vi er behjelpelig med planlegging og gjennomføring av både store og små konferanser og arrangement. Vi legger til rette for både enkle frokostmøter eller den store personalfesten.

Grand Bar & matsal

I Quality Hotel Grands trivelige restaurant Grand Bar & Matsal kan du nyte velsmakende retter og god drikke. Vi serverer frokost, lunsj og middag i et stilrent, behagelig miljø. Hos oss kan du trygt lene deg tilbake, og la personalet ta hånd om dine ønsker.

Gym  

Vi har treningslokale med ergometersykler, tredemølle, frivekter, pilatesballer, TRX-strikker og kettlebells. Om du ønsker en joggetur finnes det kart over ruter i resepsjonen.

Nattklubb

Grand Nattklubb har blitt en etablert institusjon i Kristianstads uteliv, med sin tredeling, mange rom, og ikke minst dansegulv. Under et og samme tak har tre vidt forskjellige klubber alt man kan ønske seg av uteliv. Kostnadsfri inngang for hotellgjester. Anbefalt aldersgrense 23 år.

Vakre Kristianstad

Kristianstad har en unik kulturhistorie, du kan blant annet besøke Kunsthallen, jernbanemuseet, Filmmuseet og Naturrom. I vår vakre by finnes cafeer, parker og butikker i et koselig miljø. Mulighetene til et spennende og avslappende besøk i Kristianstad er mange, og alt begynner med oss i Quality Hotel Grand, Kristianstad.

Kontakt

  • V. Storgatan 15 29121 Kristianstad , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Tog/buss

Kristianstad C

Fra Kristianstad Österlen Airport

Flytaxi til hotellet

Taxi

Vi anbefaler
Sverige Taxi, telefon +46 44 10 20 00 eller
Taxi Allians, telefon +46 44 246 246.

Om Quality Hotel Grand, Kristianstad

Antall rom

137 stk - 260 sengeplasser

Antall konferanselokaler 

8 stk - totalkapasitet for opptil 365 personer

Avstand flyplass

Kristianstad Österlen Flyplass: 17 km.
Ca 20 minutter

Avstand Malmø Sentralstasjon

10 mil - ca 1 time med tog

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass/Togstasjon
Kristianstad C - 150 m

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Interview with the Foo Fighters

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.