Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

Trygge konferanser og møter hos Nordic Choice Hotels

Uansett om du planlegger et bedriftsarrangement eller din egen bryllupsfest med den nærmeste familien, finner du ditt lokale her. Vi finnes i hele Norden og har lokaler for alle anledninger. Smitteverntiltak følges selvfølgelig.

Her kan du lese om destinasjoner der våre hotell ligger, konsept og muligheter hos Clarion Hotel®, Quality Hotel™ og Comfort Hotel® samt alle våre frittstående hotell. Lengst nede finnes en oversikt over alle steder vi har lokaler. Velkommen!

Til deg som leter etter lokaler til møter, stevner, intervju, kickoff eller konferanser har vi gjort det superenkelt å få et overblikk over utvalget av lokaler på destinasjoner som du er interessert i.

Hvor vil du reise?

På siden for ditt valgte sted kan du filtrere søkeresultatet og hotell som matcher dine ønsker. Behøver du et lokale for 200 personer? Vil dere slappe av i en badstue etter møtet eller spise middag sammen kan du filtrere resultatene etter det. Du får også et kjapt overblikk over antall lokaler og hotellrom som finnes på respektive hotell, samt hvor mange deltagere som får plass i det største lokalet. Med kartet får du enkelt en følelse av hvor hotellet ligger. Velg mellom naturrike omgivelser eller bypuls - ditt valg! Når du er klar til å sende inn forespørselen din kan du sende den til alle hotell du er interessert i samtidig. 

 

Spar dine favoritter

Vil du lagre favoritthotellene dine? Klikk på den grønne knappen under hotellnavnet så lagres hotellet til du er klar til å sende forespørselen.

Nysgjerrig på et spesielt hotell?

Vil du vite om hotellet har treningsrom, parkeringsplasser, restaurant, bar eller kanskje til og med basseng? På hotellets informasjonsside får du vite mer om det spesifikke hotellet. Velg din destinasjon lengst ned på siden og klikk så på hotellet du er interessert i.

Slik sender du en forespørsel

Det lille grønne ikonet tar deg til skjemaet du fyller ut for å sende inn forespørselen din. Fyll inn dine ønsker og klikk på knappen "Fortsett" for å se et sammendrag. Etter det er det bare å sende avgårde forespørselen. Vi møtes snart på et av våre hotell!

Les mindre

Nå kan du booke møter online

Hos Nordic Choice Hotels kan du booke møter direkte online ved et utvalg av våre hoteller. På Book a meeting kan du blant annet se priser og tilgjengelighet for et spesifikt konferanserom, se 360-bilder, bestemme møblering, bestille mat samt reservere og betale for møterommet direkte.

Velg og book møterom nå
Unmute Your Business!

Skal deres neste konferanse være bra, bedre eller best?

Det er jo alltid gøy å endelig få treffe kollegaer igjen. Og selvsagt skal vi gjøre det så enkelt og trygt som mulig for dere å møtes! Derfor kan du nå velge mellom våre tre konferansepakker: Bra, Bedre eller Best - der både middag, hotellovernatting og frokost dagen derpå er inkludert. Gjør deres neste konferanse til noe man kan se tilbake på med et smil!

Les mer om våre konferansepakker

Dette gjøres for å skape trygge møter:

  • Mange av hotellene våre har mulighet til å ta i bruk flere rom og ha videooverføring.
  • Det vil være håndsprit ved inngangen og i lokalet, i tillegg til informasjonsplakater om smitteverntiltak med bl.a. oppfordring om å holde avstand.
  • Utsatte områder og overflater vil tørkes av regelmessig under konferansen.
  • All servering av mat i eller utenfor konferanselokalet følger myndighetenes gjeldende føringer om hygiene og om å holde avstand.
  • Bestiller må dele oversikt over møtedeltakere med navn og kontaktinfo med hotellet. Dette gjøres for å sikre eventuell smittesporing i etterkant.

 

Les mer om Safe Stay – vårt arbeid med smitteverntiltak.

Hybridmøter

Pakk rullekofferten, nå drar vi på hybrid-konferanse!

Et hybridmøte er et helproft opplegg som kanskje er enda smidigere enn vi er vant til. Møtet foregår på mange steder i sanntid, både ansikt til ansikt og med moderne, digitale opplevelser. Hvor fett er det ikke at alle ser sjefen stå sammen med deg på scenen, mens dere i realiteten står 450 km fra hverandre?

Les mer om hybridmøter

Lokaler på mer enn 100 destinasjoner

Nordic Choice Hotels sine møtelokaler finnes i mer enn 100 ulike destinasjoner i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Litauen. Fra København og Malmö i sør til Tromsø i nord. Fra Bergen i vest til Helsinki i øst - og alt derimellom

Våre kjeder

Vi vet at du som besøker oss ikke ligner på noen andre. Er du tradisjonell, moderne, historienerd, først med det siste eller kanskje alt på en gang? Like unik som deg er nettopp våre kjeder. Velg og vrak mellom konsepter og lokaler under!

Clarion Hotel®

Hos Clarion Hotel kan alt skje. Det forutsigbare møter det uventede. Mulighetene er mange, begrensningene er få. Møtet mellom to personer er like viktig som det mellom 3000 konferansegjester.

Med konferansehotell i bykjerner og nære sentrale flyplasser finner du Clarion Hotel tett på stedet du ønsker å være.

Se alle hotell her

Quality Hotel™

Livet er et eventyr. På våre Quality Hotel finnes det rom for glede, latter, utfordringer og nye opplevelser. Her kan du få ordnet alt som er nødvendig for en så velykket konferanse som mulig.

Se alle hotell her

Comfort Hotel®

Comfort Hotel er perfekt til de dagene du trenger å spikre en kontrakt, møte en ny businesspartner eller komme deg ut av kontoret for noen timer - alt mens du fortsatt er tett på bypulsen. Hotellene våre ligger perfekt til, tilbyr fantastisk service, har urbant design, digitale løsning og stor respekt for Moder Jord. Alt til en rimelig penge. Lett!

Se alle hotell her

Frittstående hotell

Alternativet for deg som er ute etter det helt unike. Et hotell som ofte er en destinasjon i seg selv. Våre frittstående hotell tilbyr akkurat det - enestående, og unike hotell 

Se alle hotell her
2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.