Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

Konferanser, events og fest hos Nordic Choice Hotels

Uansett om du planlegger et større bedriftsarrangement med tusenvis av deltagere fra hele verden, eller din egen bryllupsfest med den nærmeste familien finner du ditt lokale her. Vi finnes i hele Norden og har lokaler for alle anledninger.

Her kan du lese om destinasjoner der våre hotell ligger, konsept og muligheter hos Clarion Hotel®, Quality Hotel™ og Comfort Hotel® samt alle våre frittstående hotell. Lengst nede finnes en oversikt over alle steder vi har lokaler. Velkommen!

Til deg som leter etter lokaler til møter, stevner, intervju, kickoff eller konferanser har vi gjort det superenkelt å få et overblikk over utvalget av lokaler på destinasjoner som du er interessert i.

Hvor vil du reise?

På siden for ditt valgte sted kan du filtrere søkeresultatet og hotell som matcher dine ønsker. Behøver du et lokale for 500 personer? Vil dere slappe av i en badstue etter møtet eller spise middag sammen kan du filtrere resultatene etter det. Du får også et kjapt overblikk over antall lokaler og hotellrom som finnes på respektive hotell, samt hvor mange deltagere som får plass i det største lokalet. Med kartet får du enkelt en følelse av hvor hotellet ligger. Velg mellom naturrike omgivelser eller bypuls - ditt valg! Når du er klar til å sende inn forespørselen din kan du sende den til alle hotell du er interessert i samtidig. 

 

Spar dine favoritter

Vil du lagre favoritthotellene dine? Klikk på den grønne knappen under hotellnavnet så lagres hotellet til du er klar til å sende forespørselen.

Nysgjerrig på et spesielt hotell?

Vil du vite om hotellet har treningsrom, parkeringsplasser, restaurant, bar eller kanskje til og med basseng? På hotellets informasjonsside får du vite mer om det spesifikke hotellet. Velg din destinasjon lengst ned på siden og klikk så på hotellet du er interessert i.

Slik sender du en forespørsel

Det lille grønne ikonet tar deg til skjemaet du fyller ut for å sende inn forespørselen din. Fyll inn dine ønsker og klikk på knappen "Fortsett" for å se et sammendrag. Etter det er det bare å sende avgårde forespørselen. Vi møtes snart på et av våre hotell!

Les mindre
Nyhet!

Arrangere et møte i Stockholm? Book direkte!

Nå kan du booke mindre møter direkte online på et utvalg av våre hotell i Stockholm. Se bilder av alle de ulike møterommene, 360-bilder, romdetaljer og innredningsforslag. Du kan også sende spesifikke forespørsler om større lokaler. Test selv!  

Book direkte her

Lokaler på mer enn 100 destinasjoner

Nordic Choice Hotels sine møtelokaler finnes i mer enn 100 ulike destinasjoner i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Latvia og Litauen. Fra København og Malmö i sør til Tromsø i nord. Fra Bergen i vest til Helsinki i øst - og alt derimellom

Våre kjeder

Vi vet at du som besøker oss ikke ligner på noen andre. Er du tradisjonell, moderne, historienerd, først med det siste eller kanskje alt på en gang? Like unik som deg er nettopp våre kjeder. Velg og vrak mellom konsepter og lokaler under!

Clarion Hotel®

Hos Clarion Hotel kan alt skje. Det forutsigbare møter det uventede. Mulighetene er mange, begrensningene er få. Møtet mellom to personer er like viktig som det mellom 3000 konferansegjester.

Med konferansehotell i bykjerner og nære sentrale flyplasser finner du Clarion Hotel tett på stedet du ønsker å være.

Se alle hotell her

Quality Hotel™

Livet er et eventyr. På våre Quality Hotel finnes det rom for glede, latter, utfordringer og nye opplevelser. Her kan du få ordnet alt som er nødvendig for en så velykket konferanse som mulig.

Se alle hotell her

Comfort Hotel®

Comfort Hotel er perfekt til de dagene du trenger å spikre en kontrakt, møte en ny businesspartner eller komme deg ut av kontoret for noen timer - alt mens du fortsatt er tett på bypulsen. Hotellene våre ligger perfekt til, tilbyr fantastisk service, har urbant design, digitale løsning og stor respekt for Moder Jord. Alt til en rimelig penge. Lett!

Se alle hotell her

Frittstående hotell

Alternativet for deg som er ute etter det helt unike. Et hotell som ofte er en destinasjon i seg selv. Våre frittstående hotell tilbyr akkurat det - enestående, og unike hotell 

Se alle hotell her

Alt du trenger vite om konferanse

Dine konferanser og møter starter her

Konferanse- og møterom i alle størrelser, med praktiske beliggenheter i hele Norden. Nordic Choice Hotels er alltid et godt valg!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Alt du trenger vite om konferanse
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.392.009 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.