Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Midlertidig boligbehov for de ansatte?

Med leilighetshotell i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg og Lund løser vi midlertidige og lengre boligbehov for dine ansatte og konsulenter. Trygt, enkelt og fleksibelt.

En firmaleilighet gir forutsetningene som trengs for en bedre hverdag. Boligene er møblerte og fullt utstyrt. Her kan du lage mat, slappe av og invitere venner og familie på besøk. Et mer behagelig boligalternativ for lengre opphold.

Företagsbostäder: Sveriges største leverandør av bedriftsboliger

Företagsbostäder er søsterselskapet til Nordic Choice Hotels. Leilighetene som Företagsbostäder tilbyr ligger sentralt til, er møblerte, fullt utstyrt og inkluderer 24-timers personlig service. Leilighetene kan bookes både for kortere og lengre perioder, og er et trygt og kostandseffektivt alternativ til det tradisjonelle utleiemarkedet i Sverige.

Se tilbud og book her

Spørsmål og svar

Hvordan gå frem for å booke firmabolig? Hva koster det? Her kan du lese mer om hvordan det fungerer å leie longstay-bolig.

Vanlige spørsmål og svar

Om du ikke finner svaret på det du lurer på kan du alltid kontakte Företagsbostäder på telefon 00 46 010-7075500 eller via e-post til reservations@foretagsbostader.se.

Alt du trenger vite om konferanse

Dine konferanser og møter starter her

Konferanse- og møterom i alle størrelser, med praktiske beliggenheter i hele Norden. Nordic Choice Hotels er alltid et godt valg!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Alt du trenger vite om konferanse
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.397.009 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.