Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Feir Pride med oss - det er rom for alle

I Nordic Choice Hotels bryr vi oss om mangfold, og vi arbeider hardt for like rettigheter og muligheter. Derfor er det med stolthet og glede at vi er sponsor for Pride i Norden i år!

Vi ønsker deg velkommen, akkurat sånn du er. Vi er overbevist om at ulikhetene hos våre gjester og medarbeidere bidrar til å skape unike hotellopplevelser og magiske menneskemøter.

 

 Mangfold gjør oss bedre. Våre dører står alltid åpne.

Les mindre
Derfor støtter vi Pride

Petter A. Stordalen om Nordic Choice Hotels og Pride: "Toleranse skaper trygghet, og trygghet gir åpenhet"

Les artikkelen

Pride 2018: EuroPride i Stockholm & Göteborg

I år er EuroPride 2018 i Stockholm & Göteborg fra 27. juli–19. august. Det starter i Stockholm 27. juli og pågår frem til 5. august. Hele festivalen flyttes til Göteborg der den pågår fra 14-19. august. Les mer om Pride i Norden med oss nedenfor:

Sterke stemmer i Pride-bevegelsen

Bli inspirert av menneskene som daglig jobber for like rettigheter og muligheter for alle

Carolin sin pappa kom ut som homofil “Er så stolt av han!”

Hva skjer når livet forandres uten at du selv har valgt det? Hvordan reagerer man når familien splittes og en av foreldrene plutselig kommer ut som homofil? For Carolin Solskär, 27, fra Sverige, ble dette en turbulent tid som til slutt førte til en viktig samtale som ga svar på mange spørsmål.

 

Carolins historie & råd

Stolte foreldre: “Utrolig viktig at det finnes gode forbilder”

Vi har truffet den ideelle organisasjonen Stolta föräldrar till HBTQ-barn (HBTQ er tilsvarende LHBT i Norge), og fått verdifulle tips fra foreldre som har gått igjennom sine egne “komme-ut” prosesser. 

Les mer om Stolte foreldre
Slik feirer du Pride 2018!

Fullspekket guide: Byer, steder, hotell og severdigheter - opplev folkefesten Pride, feir kjærligheten og hyll mangfoldet!

Les guiden
Alt du trenger å vite om Pride!

Hva står "regnbueflagget" for? Hvilke låter er de mest kjente Pride-låtene, og hvilke kjente hendelser har gjort Pride til hva det er i dag? Les alt om den fargerike folkefesten her!

Les alt om den fargerike folkefesten her!
2.550.353.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.