Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oslo: 18.–27. juni 2022

Pride er en av Norges viktigste og største feiringer, og i 2022, etter noen år med restriksjoner og nedstengninger skulle vi atter en gang samles i gatene for en stor parade i kjærlighetens navn.

Kvelden før paraden skulle finne sted ble vi derimot minnet på hvorfor denne feiringen er så utrolig viktig. Dette skal vi ikke glemme, men heller ta med oss i kampen videre for å sikre rom for alle i dagens samfunn. Kjærlighet overvinner alltid hat!

                                                          

 

Hva skjer under Oslo Pride 2022?

Pride Park – festivalens hjerte

Pride Park ligger i Spikersuppa ved Nationaltheateret. Her er det scener, serveringssteder, stands og sosiale områder. Det er ingen aldersgrense på dagtid, men etter et gitt klokkeslett må man være 18 år eller eldre for å komme inn på festivalområdet. Inngang til parken er gratis for alle. 

Pride-paraden – høydepunktet under Oslo Pride

Pride-paraden er lørdag 25. juni og starter kl. 13.00 på Grønland. Derfra går den gjennom byen og gjennom et heiende folkehav på vei mot Spikersuppa, som er stoppestedet for paraden. Da er det paradeshow i Pride Park, og underholdning for familier på Youngstorget.

Ta med gamle venner, nye venner, ikke-ennå-venner, bekjente og familie og bli med! Vi sees der.

Pride House – lytt og lær

Pride House byr på debatter, foredrag, workshops med mer.

Skeiv Natt  Oslo Prides offisielle avslutningsfest på Clarion Hotel® The Hub

Årets beste festival må selvfølgelig avsluttes på en verdig måte, og det skjer på Clarion Hotel® The Hub! Avslutningsfesten strekker seg over tre etasjer, og det blir konserter, show, DJ-er, dansing og flørting. Skeiv Natt starter kl. 20.00 lørdag 25. juni.  Les mer og book billetter


 

 

Gjør deg klar til årets mest fargeglade folkefest

Alt du trenger å vite om Pride

Hva vet du egentlig om Pride-bevegelsen? Hva står fargene i ”regnbueflagget” for? Hvilke låter er mest kjente, og hvilke berømte hendelser har gjort Pride til hva det er i dag?

Les deg opp her

Sterke stemmer i Pride-bevegelsen

La deg inspirere av menneskene som daglig jobber for like rettigheter og muligheter for alle!

Auroras historie

Aurora var alltid en kvinne!

Les om Aurora, som aldri var mann, men en kvinne som levde som en mann i 25 år før hun endelig fikk være seg selv. Aurora kommer også med sine dos & don'ts til hva man kan si - og ikke bør si - til transpersoner.

Les hennes historie
Når pappa er homofil

Carolin sin pappa kom ut som homofil “Er så stolt av han!”

Hva skjer når livet forandres uten at du selv har valgt det? Hvordan reagerer man når familien splittes og en av foreldrene plutselig kommer ut som homofil? For Carolin Solskär, 27, fra Sverige, ble dette en turbulent tid som til slutt førte til en viktig samtale som ga svar på mange spørsmål.

Les Carolins historie og råd
Foreldrenes historie

Stolte foreldre: “Utrolig viktig at det finnes gode forbilder”

Vi har truffet den ideelle organisasjonen Stolta föräldrar till HBTQ-barn (HBTQ er tilsvarende LHBT i Norge), og fått verdifulle tips fra foreldre som har gått igjennom sine egne “komme-ut” prosesser. 

Les mer om stolte foreldre
Derfor støtter vi Pride

Petter A. Stordalen om Nordic Choice Hotels og Pride: "Toleranse skaper trygghet, og trygghet gir åpenhet"

Les artikkelen

Pride & Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels – Stolt partner til Pride i Norden

Hotell i Oslo

Bo best under Pride-feiringen!

Du fikser Pride-stemningen – vi fikser hotell! Trenger du et sted å bo under Pride-dagene, har vi et stort utvalg av hotell i Oslo. Finn din favoritt og book i dag!

Finn ditt hotell
Room for all

Nordic Choice Hotels – Stolt sponsor for Pride

I Nordic Choice Hotels bryr vi oss om mangfold, og vi arbeider hardt for like rettigheter og muligheter. Derfor er det med stolthet og glede at vi også i år er sponsor for Pride i hele Norden!

Tilbake til startsiden for Pride
2.566.102.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.