MenyLukk
Nære hjertet

Stordalen om Pride-episoden han aldri kommer til å glemme: ”Det ble en viktig markering”

Nå er det endelig til for årets Pridefestivaler, og i år feirer hele Nordic Choice Hotels ekstra mye!

petter-stordalen-marte-garmann-featured.jpg
Petter A. Stordalen: Foto: Marte Garmann

I år feirer hele Nordic Choice Hotels litt ekstra! For grunnlegger, Petter A. Stordalen er Pride et av årets viktigste arrangement, og for han er det en selvfølge at Nordic Choice Hotels skal sponse akkurat Pride.

For oss innebærer mangfold en bedre kultur, sier han.

I år er vi igjen stolte og glade over at Nordic Choice Hotels er en av hovedsponsorene til **Pride i Norden.

Petter A. Stordalen har alltid sett fordelene med et inkluderende miljø:

– Jeg har fylt huset, kontoret og hotellene mine med homofile, lesbiske og alle mulige barn av regnbuen. Toleranse skaper trygghet, og trygghet gir åpenhet. Et åpent rom for å være annerledes. Vi ser at en fargerik arbeidsplass skaper fargerike løsninger, sa forteller Stordalen før Pride.

Stordalen forteller oss hvorfor disse verdiene er så viktig å sette fokus på Pride og feire:

– Nordic Choice Hotels sponser Pride fordi vi vil fortelle verden at vår dør er åpen, uansett hvem du elsker, eller hvem du identifiserer deg med. Vi hever stemmen for likhet, toleranse og likeverd for mennesker. Det spiller ingen rolle om du heter Ali eller Ola, Kari eller Per, er en hund- eller katteperson, homo, hetero, bi eller trans, flyktning eller funksjonshemmet, det finnes rom for akkurat deg på Nordic Choice Hotels.

pride-women-balloons-helsinki-parade.jpg Vil du vite mer om Pride? Lurer du på hva regnbueflagget står for? Hvilke berømte hendelser har gjort Pride til hva det er i dag? Les alt du trenger å vite om Pride!

For Petter A. Stordalen bygges en god bedriftskultur på akkurat mangfold:

– I Nordic Choice Hotels er mangfold synonymt med god kultur. Mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse, legning og språk bidrar til å skape bedre løsninger, bedre arbeidsplasser og bedre gjesteopplevelse. Derfor heiser vi med stolthet det regnbuefargede flagget under Pride.

Carolin sin pappa kom ut som homofil sent i livet. Les hennes historie her

**Som offisiell partner for Pride kommer det til å skje flere ulike aktiviteter på våre hotell, både festlige og noen mer seriøse: **

– Hele Nordic Choice Hotels feirer Pride, men hotellene bestemmer selv hvordan. Noen kommer til å heise flagget, andre deltar i paraden, mens andre har seminar. Det viktigste er ikke hvordan, men at vi tar stilling til mangfoldet. Jeg gleder meg til å se hva hotellene finner på.

Når vi ber Petter fortelle om et minne fra tidligere Pride-festivaler så er det en sterk hendelse fra 2016 som dukker opp:

Clarion Hotel Sign sitt forsøk på å gjøre verdens største Pride-flagg i Stockholm i 2016 stikker seg frem som et minne. Forsøket skjedde kort tid etter skytingen på en klubb for homofile i Orlando, og det var derfor ekstra sterkt at 150 personer deltok for å vise sin støtte til Pride og mangfoldet. Det ble en spesiell, men inkluderende og viktig markering jeg sent vil glemme.


Mer om Pride

Les alt om Pride og Nordic Choice Hotels

Feir Pride sammen med oss – full oversikt over steder og datoer

Vil du vite mer om Pride? Lurer du på hva regnbueflagget står for? Hvilke berømte hendelser har gjort Pride til hva det er idag? Les alt du trenger å vite om Pride!

Carolin sin pappa kom ut som homofil sent i livet. Les hennes historie her

Stolte foreldre: ”Utrolig viktig at det finnes gode forbilder”


Nordic Choice Hotels – stolt partner av Pride 2018

Hos Nordic Choice hotels er du velkommen akkurat som du er. Vi er overbevist om at ulikheter mellom våre gjester og medarbeidere bidrar til unike hotellopplevelser og magiske møter. Mangfold gjør oss bedre. Vår dør står alltid åpen.

Her er det rom for alle.

Tagger

Nyeste innlegg

Klart!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!