Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Oslo

Med en herlig kombinasjon av fjord, mark og et yrende kulturliv byr Oslo på alt av muligheter.

Bo på våre hotell i Oslo og gå på Operataket og se på høyreiste Barcode, ta trikken til Ekebergparken og vandre rundt blant skulpturer, eller drikk kaffe på en av Grünerløkkas mange kafeer og restauranter. Spis lunsj på fasjonable Tjuvholmen ved sjøkanten, og shop på Majorstuen, rett ved velkjente Vigelandsparken. På Aker brygge kan du nyte iskrem, uteserveringer og folkeliv, og på sentrale Youngstorget er drinkene kjent for å være spesielt gode. Har du lyst å se Oslo fra høyden kan du ta T-banen til Holmenkollen hvor du kan besøke skimuseet, kaste deg utfor Kollensvevet eller bare lene deg tilbake og nyte skogen og utsikten. Grefsenkollen, med både restaurant og bar, gir også en fantastisk utsikt over Norges hovedstad. Om du skal besøke Oslo har vi både store konferansehotell med kort avstand til byen, mindre og rimelige hotell midt i sentrum og eksklusive hotell rett ved sjøen. Er du på gjennomreise eller ønsker å overnatte på hotell ved flyplassen, vil et av våre tre hotell ved Oslo lufthavn, Gardermoen være gode alternativ. Uansett anledning i Oslo har vi hotellet for deg.

Les mindre
23 hotell i Oslo

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.