Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Oslo Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® Oslo

Oslo,  Norge Åpner 2. juli 2019

Like ved Oslo S og Barcode reiser det seg et nytt hotell midt i hjertet av Oslo, med fokus på kunst og opplevelser. Opplev den unike beliggenheten i den spennende og nye bydelen Bjørvika. Sjekk inn på Clarion Hotel Oslo fra 2. juli 2019.

Clarion Hotel® Oslo 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel® Oslo

Vil du bo midt i Oslos nyeste og spennende bydel Bjørvika, mindre enn 500 meter fra Oslo S, på et splitternytt Clarion Hotel med fokus på kunst, lekker mat og fantastiske hotellopplevelser? Velg Clarion Hotel Oslo fra sommeren 2019.

Fantastisk beliggenhet ved Operaen og Barcode

Clarion Hotel Oslo kan virkelig skryte av sin unike beliggenhet. Hotellet vokser frem i det som er Oslos nyeste og attraktive bydel, Bjørvika. Som nabo til Operaen og det nye Munchmuseet som åpner dørene i 2020, like ved Barcode og gangavstand til knutepunktet Oslo S, kommer du ikke nærmere byen enn her.

255 rom, suiter og moderne konferansefasiliteter

Du kan komme til Clarion Hotel Oslo for en storbyweekend i Oslo såvel som for den store konferansen eller eventet. Her finnes det 255 rom, lekre suiter og konferansekapasitet for hele 1200 personer spredt utover 1500 kvadratmeter. Den største salen er enorm, med plass til hele 400 personer i kinooppsett. I tillegg til flotte rom og møtelokaler, vil vi også tilby et moderne og velutstyrt treningsrom på hotellet.

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, to barer og en fantastisk uteservering

På gateplan vil du kunne nyte av restaurant- og barkonseptet Kitchen & Table, der den svenske stjernekokken Marcus Samuelsson har laget retter som er av den perfekte kombinasjonen av USA og lokale delikatesser. I sommerhalvåret kan du slå deg ned på uteserveringen som vender mot og Dronning Eufemias gate. Kitchen & Table får selskap av Clarion Hotel sitt Living Room, en fin plass å henge eller jobbe på, og Shutter Bar, fylt med forfriskende drikke.

Oslos nye kunsthotell

På Clarion Hotel står stemningen, kunst og kultur alltid i fokus, også her på Clarion Hotel Oslo. Dette blir byens nye galleri, med en permanent kunstsamling som kompletteres med utstillinger og arrangement, i tett samarbeid med Oslos kulturinstitusjoner. Også i innredningen skal kunsten ta plass. Se frem til design i verdensklasse og den seneste kunsten.

Kontakt før åpning

Ta gjerne kontakt med Robert Holan, General Manager på Clarion Hotel Oslo, via e-post sales.cl.oslo@choice.no  eller telefon  +47 93 03 56 56.

Adresse og kontaktinformasjon

  • Telefon: +47 976 50 383
  • Org. nr: 916776365
  • Dronning Eufemias Gate 15 0191 Oslo , Norge
via Google Maps

Om Clarion Hotel®

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.