Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge Åpner 1. mars 2019

Clarion Hotel The Hub har Oslos beste beliggenhet, rett ved Oslo S og Jernbanetorget. I mars 2019 venter 810 toppmoderne hotellrom, 24 møtelokaler i ulike størrelser, moderne fitness- og velværeavdeling, takåker og 3 unike bar- og restaurantkonsepter.

I mars 2019 åpnes dørene til et splitter nytt hotell med alt for deg som vil være der det skjer. Uansett om du er i Oslo for business, pleasure eller begge deler, er Clarion Hotel The Hub arenaen for deg. Vi blir et møtepunkt for kreativitet, tidlige morgener, nye smaker, uventede kvelder, lærerike øyeblikk og herlige opplevelser.

Er du klar for oss?

Med den beste beliggenheten midt i Oslo sentrum og som nærmeste nabo til Norges største knutepunkt, Oslo Sentralstasjon, er Clarion Hotel The Hub det perfekte hotell for Oslo-opplevelser. Vi totalrenoverer det som tidligere var Clarion Hotel Royal Christiania til Clarion Hotel The Hub, et nytt og spektakulært hotell som gir deg spennende mat med lokal forankring, Norges råeste lobby og arenaer for å lære, utfordre, skape og dele. Byen kommer ikke nærmere enn hos oss. Med umiddelbar nærhet til byens beste barer, konserter og restauranter, gjør du mer enn å bare sove. 

Midt i hjertet av Oslo

Clarion Hotel The Hub vil ligge midt i hjertet av Oslo med trikk, t-bane, tog, flytog og byens puls rett utenfor hotelldøren. Hundretusenvis av mennesker passerer gjennom nabolaget hver eneste dag, og det gledes til å åpne dørene og invitere inn. Fra hotellet er det bare 2 minutters gange til Oslo Sentralstasjon.

Konferanser og møter på Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub blir Oslos ledende forretningshotell og naturlig førstevalg som arena for alle typer kongresser, konferanser, møter, konserter og andre kulturarrangementer. Våre konferansefasiliteter gir deg unike og fleksible løsninger for å skape en interaktiv arena til dine møter, i topp moderne lokaler. Kongress- og konferansefasiliteter på hotellet er state of the art med nye og innovative løsninger for teknologi innen lyd, lys og bilde. 

Clarion Hotel The Hub får 24 fleksible møterom med kapasitet opptil 1850 personer, som inkluderer 10 styrerom og et VIP-rom på 80 kvadratmeter. Trenger du et moderne lokale til din utstilling eller produktlansering? Vi har et fleksibelt tak til gulv vindu som kan åpnes for å heise inn store elementer, eksempelvis en bil. Skal du arrangere en liten workshop, møte eller drømmebryllupet? Vi fikser det! Les mer om våre konferanse- og arrangementmuligheter her.

810 hotellrom utover det vanlige 

Clarion Hotel The Hub vil tilby 810 moderne rom med innovative løsninger for teknologi og det nyeste innen high-tech. Dette inkluderer også tre sikkerhetsetasjer som kan stenges av for andre gjester. Flere rom vil ha fantastisk panoramautsikt over Oslo og en privat balkong eller terrasse som den kan nytes fra. Unn deg selv et besøk utover det vanlige med ekstra luksus i våre unike og elegante suiter på 46 - 50 kvadratmeter. Vi vil også ha rom som er tilpasset for rullestolbrukere, hørselshemmede og svaksynte. Kontakt oss for mer informasjon om våre handikaptilpassede rom og fasiliteter.

Få smaken av Oslo i barene og på restauranten

Før dagens møter kan du lade opp med en dobbel americano eller chai latte i kaffebaren på gateplan, og avslutte dagen med en drink i 13. etasje. Ta heisen opp til restauranten og baren som i tillegg til å servere god mat og drikke, byr på fantastisk utsikt over Operaen, Bjørvika og Oslofjorden. På solrike dager kan vinduene åpnes fra gulv til tak, til en uterestaurant. der du svever over Oslo, løftet opp fra byens energiske rytme. Stjernekokken Marcus Samuelsson står bak restaurantkonseptet med spennende smaker, bærekraftige og lokale råvarer som gir en smak av Oslo.

Trening og relax

Besøk hotellets velutstyrte treningsrom i underetasjen. Bli med på gruppetimer med personlig trener eller kjør ditt eget løp på de nyeste kondisjons- og styrkeapparatene på markedet. Etterpå kan du senke pulsen i badstuen og bassenget i relaxavdelingen.

Det grønne hotellet midt i byen

Det er ingen business på en død planet og Clarion Hotel The Hub skal markere seg som en forkjemper for bærekraft og miljøbesparing. Clarion Hotel The Hub skal være en miljøriktig og inspirerende arena for både Oslo-boere, turister og konferansedeltagere. Hotellet skal gi besøkende og ansatte et bra innemiljø blant langt flere miljøfordeler, og hotellet skal ha en høy internasjonal miljøstandard. På lik linje med alle hotell i Nordic Choice Hotels blir Clarion The Hub sertifisert med miljøstandarden ISO-14001. Les hvordan vi jobber mot miljøsertifiseringen Breeam Very Good

200 kvadratmeter stor åker på taket

På toppen av Clarion Hotel The Hub kommer det en stor takåker som vil servere gjester med ureiste råvarer og grønne opplevelser. Med GrowHub tester vi en helt ny måte å dyrke mat i byen på, som er bærekraftig og økonomisk. Gjester og locals som besøker Clarion Hotel The Hub få servert smaken av Oslo gjennom sunn, ekte og smaksrik mat.

Arkitektur, interiør og design

Hos oss skal gjestene våre oppleve en “love affair” mellom tidlig klassikere, balansert design og fremtidens banebrytende design-ideer. Lund+Slaatto Arkitekter er arkitektene som står bak utformingen av hotellet. Anemone Wille Våge er interiørdesigner for restaurantene og fellesarealer. Björkén Architects utformer hotell- og møterom på Clarion Hotel The Hub, der de fokuserer på å skape rom som utstråler varme, intimitet, eleganse og liv.

Kontakt

  • Biskop Gunnerusgt. 3 0106 Oslo , Norge
via Google Maps

Nytt og miljøvennlig

Om Clarion Hotel The Hub

Arkitekt

Lund+Slaatto Arkitekter 

Antall hotellrom

810

Fasiliteter

2 barer, 1 restaurant, GrowHub, bibliotek, basseng, treningsrom og relaxavdeling

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo FightersClarion The Hub - Pre-Opening 2018

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.561.357.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.