Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge Åpner 1. mars 2019

Clarion Hotel The Hub har Oslos beste beliggenhet, rett ved Oslo S og Jernbanetorget. Når det åpner i mars 2019 venter 810 moderne hotellrom, 24 møtelokaler i ulike størrelser, moderne fitness- og velværeavdeling og to unike restauranter og barer.

Clarion Hotel® The Hub

I mars 2019 åpnes dørene til et splitter nytt hotell med alt for deg som vil være der det skjer. Uansett om du er her for et møte, eller for en helg i Oslo er Clarion Hotel The Hub arenaen for deg. Vi blir et møtepunkt for kreativitet, tidlige morgener, nye smaker, uventede kvelder, lærerike øyeblikk og herlige opplevelser.

Er du klar for oss Oslo?

Med beliggenhet midt i Oslo sentrum og som nærmeste nabo til byens viktigste knutepunkt Oslo Sentralstasjon, er Clarion Hotel The Hub det perfekte hotell for Oslo-opplevelser. Byen kommer ikke nærmere enn hos oss. Hotellet gir deg spennende mat med lokal forankring, Norges råeste lobby og arenaer for å lære, utfordre, skape og dele. I umiddelbar nærhet til byens beste barer, konserter og restauranter. Hundretusenvis av mennesker passerer gjennom nabolaget hver eneste dag, og det gledes til å åpne dørene og invitere inn. Til en fantastisk lobby, opp i toppetasjen og restauranten med utsikt over byen og fjorden, vise Oslo fram til gjestene, og vise gjestene fram til Oslo. Clarion Hotel The Hub skal være en møteplass og samlingssted for hele Oslo.  

Fakta
 • Beliggenhet i hjertet av Oslo med trikk, t-bane, tog og flytog rett utenfor hotelldøren. 2 minutters gange til Oslo Sentralstasjon
 • 810 nye og moderne rom inkl. tre sikkerhetsetasjer som kan stenges for andre gjester.
 • 24 møterom med maks kapasitet til 1850 personer
 • Nye og innovative løsninger for teknologi er gjennomgående for hele hotellet
 • To spennende mat- og drikkekonsepter, inkludert en fantastisk restaurant i 13.etasje med utsikt over Operaen, Bjørvika og Oslofjorden
 • Spennende pop-up konsepter
 • Nytt og velutstyrt treningsrom og relaxavdeling
 • Bærekraftige, rene og lokale råvarer som gir en smak av Oslo.

Konferanser og møter på Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub blir Oslos ledende forretningshotell og naturlig førstevalg som arena for alle typer kongresser, konferanser, møter, konserter og andre kulturarrangementer. Våre konferansefasiliteter gir deg unike og fleksible løsninger for å skape en interaktiv arena til dine møter, i topp moderne lokaler.


Kongress- og konferansefasiliteter
 • 24 møterom med maks kapasitet fra 1-1850 personer
 • Kongressal på over 900 kvadratmeter, 6,10 meter takhøyde
 • Endevegg som kan heises opp og dermed binder kongressal 850 kvadratmeter mingleområde
 • Fleksibelt tak til gulv vindu som kan åpnes for å heise inn store elementer. Eksempelvis en bil.
 • Bankettsal med kapasitet til 650 personer på runde bord
 • Backstage rom tilknyttet kongressal
 • Nye og innovative løsninger for teknologi innen lyd, lys og bilde
 • VIP styrerom på 80 kvadratmeter
 • 10 styrerom

Arkitektur , interiør og design

Lund+Slaatto Arkitekter er arkitektene. Anemone Wille Våge er interiørdesigner for restauranter og fellesarealer. Björkén Architects utformer hotell- og møterom på Clarion Hotel The Hub, der de fokuserer på å skape rom som utstråler varme, intimitet, eleganse og liv. Gjestene skal oppleve en “love affair” mellom tidlige klassikere, balansert design og fremtidens banebrytende design-ideer.


Grønt fokus

Det er ingen business på en død planet og Clarion Hotel The Hub skal markere seg som en forkjemper for bærekraft og miljøbesparing. I byggeprosessen jobber vi mot sertifiseringen Breeam-Very good. Dette baserer seg blant annet på design, konstruksjon, materiale og avfall. Grunnet verneverdige bygg er sertifiseringen Breeam-excellent uoppnåelig. På lik linje med alle hotell i Nordic Choice Hotels blir Clarion The Hub sertifisert med miljøstandarden ISO-14001. Etter åpning skal hotellet fortsette å være miljøriktig og utslippsbesparende som ingen andre. Kildesortering, reduksjon av matavfall og bærekraftige råvarer, energibesparing, materialvalg, varme- og inneklima, lokale leverandører og samarbeidspartnere er noen av fokusområdene.

Kontakt

 • Biskop Gunnerusgt. 3 0106 Oslo , Norge
via Google Maps

Kontakt før åpning

Ta gjerne kontakt via e-post 
cl.thehub@choice.no 
eller via telefon
+47 23 10 80 00

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.