Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge

Med Oslos beste beliggenhet, rett ved Oslo S og Jernbanetorget, byr Clarion Hotel The Hub på 810 moderne hotellrom, 22 møtelokaler i ulike størrelser, takåker og 3 unike bar- og restaurantkonsepter.

Clarion Hotel® The Hub 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
142 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
1

Under middelmådig hotell til blodpris

16. mai 2019, , janeinarb2018

Trodde dette skulle være et nyoppusset hotell, men her er det MYE som mangler. Rommet mitt var hvertfall preget av slitasje og dårlig håndtverk. Hadde gledet meg til å sove lenge og se en film på morg…

Trodde dette skulle være et nyoppusset hotell, men her er det MYE som mangler. Rommet mitt var hvertfall preget av slitasje og dårlig håndtverk. Hadde gledet meg til å sove lenge og se en film på morgenkvisten før jeg sjekket ut, men dette ble heller amputert med bråk fra en borrhammer/slagdrill fra kl halv 10 på formiddagen i etasjen over. Resepsjonistene er sure og lite imøtekommende. The hub utgir seg for å være noe det ikke er. Et under middelmådig hotell til blodpris. Jeg er skuffet og forbannet for å betale så mye for å bo på en byggeplass.
Les hele anmeldelsen
5

Profesjonelt hotell

14. mai 2019, Tromsø, Norge, Vidar Torheim I

Et friskt pust ved Oslo S. Sentral beliggehet, delikat hotell med gode rom. Dyktige, smilende og serviceminded personell. Stor konferanseavdeling med møterom for en hver smak. Stor og rikholdig frokos…

Et friskt pust ved Oslo S. Sentral beliggehet, delikat hotell med gode rom. Dyktige, smilende og serviceminded personell. Stor konferanseavdeling med møterom for en hver smak. Stor og rikholdig frokostbuffet som sikrer en god start på dagen. Dette gav mersmak!
Les hele anmeldelsen
4

Fint, når det blir ferdig

12. mai 2019, Fredrikstad, Norge, Pia75

Alt i alt: fint sentrumshotell med flotte fellesområder og bra mat. Endel uferdige ting. Som det automatiske lyset i gangen som ikke helt funker, lys som blinker ustanselig, blandebatteri som ikke bla…

Alt i alt: fint sentrumshotell med flotte fellesområder og bra mat. Endel uferdige ting. Som det automatiske lyset i gangen som ikke helt funker, lys som blinker ustanselig, blandebatteri som ikke blander og dunking og støy fra håndverkere. Blir sikkert bra når det er ferdig, men andre hoteller av denne klassen ville nok gitt en kompensasjon til gjester i byggeperioden. Her later man som det ikke er en byggeperiode og da blir det småirriterende. Service: litt kaotisk i resepsjonen med veldig mange gjester. Ved utsjekk ga jeg beskjed om at blandebatteriet på rommet mitt virket gåent og at det var litt kjipt med håndverkere som boret og dunket i veggen fra halv sju når jeg for en gangs skyld kunne sove lenge. «De begynte så tidlig, ja» var svaret. Litt å få på, mao. Rom: bodde på 594. Et dobbelt de lux. God størrelse, nydelig seng og veldig fint innredet. Deilige badekåper og gode håndklær. Litt pussig form på rommet, med en sofa inne i et hjørne. Men alt i alt bra. Hadde vært verd pengene om jeg hadde fått sove. Mat: bra utvalg til frokost. En av de bedre frokostene i Oslo. Jeg spiste ikke middag her, så vet ikke standarden. Men virker veldig bra ut fra meny og lokaler. Alt i alt: småbittert å koste på seg litt ekstra deilig rom når hotellet helt tydelig ikke er helt ferdig og man ikke får sove på grunn av støy. Men kommer tilbake om noen måneder.

Svar fra eier

18. mai 2019

Hei Pia75! Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive noen ord til oss. Vi setter utrolig pris på tilbakemelding fra gjestene våre. Det er veldig hyggelig å lese at du likte rommet, badekåper, frokosten, sengen og interiøret vårt. Jeg er veldig lei meg for at oppholdet ditt ble påvirket slik som det ble og har full forståelse for at dette var frustrerende. Vi håper selvfølgelig at vi får muligheten til å ønske deg tilbake ved en senere annledning.

Les hele anmeldelsen
5

Følelsen av luksus

11. mai 2019, Bergen, Norge, Jan Olav M

Nattoget tur-retur Bergen. Hadde booket for en stund siden, og noen dager i forveien tenkte jeg at kansje noen rom har badekar. Jeg sendte en melding og fikk bekreftet ønske. Stor var gleden etter en…

Nattoget tur-retur Bergen. Hadde booket for en stund siden, og noen dager i forveien tenkte jeg at kansje noen rom har badekar. Jeg sendte en melding og fikk bekreftet ønske. Stor var gleden etter en ganske regnfull byvandring å kunne sjekke inn og se rommet med både badekar og dusj, stor seng, skrivebord og god stol. Med køer både i resepsjon og innsjekk-automat, var det enkelt å sjekke inn i app`en. Med nøkkelkort eller app styrer du heisene og jeg fant fort rommet. Det var deilig å slappe av i badekaret før en skikkelig middag senere på kvelden. Frokost i 2`etg var svært rikholdig og personalet var oppmerksom til å hjelpe de som hadde spørsmål. Hjelp fikk alle også i resepsjon og heis-området, mange syns det var uvant med en heis uten knapper, bare styrt med nøkkelkort eller app. Takknemlig for et fint opphold.

Svar fra eier

18. mai 2019

Hei jan Olav M! Kald regntur og varmt badekar går vel hånd i hånd? Det er slike øyeblikk som er, slik du sier, hverdagsLUKSUS. :) Jeg er utrolig glad for at vi fikk gi deg den opplevelsen hos oss og håper selvfølgelig at vi får gitt deg den igjen!

Les hele anmeldelsen
5

Veldig fint

10. mai 2019, Kristiansand, Norge, urgent78

Dette hoteller har en fantastisk god lokasjon. Rett med togbanen og midt i byen. Du kan gå til d meste. Lobbyen er fantastisk fin, hyggelige ansatte som tar deg godt i mot. Til og med rengjørings dame…

Dette hoteller har en fantastisk god lokasjon. Rett med togbanen og midt i byen. Du kan gå til d meste. Lobbyen er fantastisk fin, hyggelige ansatte som tar deg godt i mot. Til og med rengjørings damen i gangen sa hei og hilste på:) frokosten er noe av d beste vi har hatt i Norge. Veldig bra utvalg - og likevel de naturlige egg og bacon. Dette hotellet kommer vi til å bruke igjen.

Svar fra eier

17. mai 2019

Hei urgent78! At du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding som dette, setter vi utrolig pris på. Tusen takk! Frokosten har de lagt mye arbeid i, så at den var top notch for dere er utrolig hyggelig! :) vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere annledning.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.366.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.