Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge

Med Oslos beste beliggenhet, rett ved Oslo S og Jernbanetorget, byr Clarion Hotel The Hub på 810 moderne hotellrom, 22 møtelokaler i ulike størrelser, takåker og 3 unike bar- og restaurantkonsepter.

Clarion Hotel® The Hub 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
366 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Beste hotellet jeg har bodd på i Oslo

20. september 2019, Gjøvik, Norge, roarsollie

Sjelden sovet bedre. God seng, temperatur og lite støy. Enorm frokostbuffe, med stort og godt utvalg i sunne alternativer. Personlig likte jeg det moderne trimrommet som hadde alt det man trenger. God…

Sjelden sovet bedre. God seng, temperatur og lite støy. Enorm frokostbuffe, med stort og godt utvalg i sunne alternativer. Personlig likte jeg det moderne trimrommet som hadde alt det man trenger. Gode tredemøller, wattsykkel samt apparater og løse vekter for styrketrening.
Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk frokost og de beste hotellsengene jeg har sovet i!

19. september 2019, , Thor Å

Når du kommer inn på The Hub så blir du møtt med blide, vennlige og effektive resepsjonister. Sengene og sengetøyet er helt fantastisk! Så kommer det beste: Frokosten. Den er helt fantastisk og har et…

Når du kommer inn på The Hub så blir du møtt med blide, vennlige og effektive resepsjonister. Sengene og sengetøyet er helt fantastisk! Så kommer det beste: Frokosten. Den er helt fantastisk og har et stort utvalg av det du måtte ønske. Det ble tre kopper kaffe på meg, siden kaffen var også helt nydelig. Mitt nye favoritthotell!

Svar fra eier

20. september 2019

Hei Thor Å! Kan man egentlig få nok kaffe til en god frokost?! Vi er så takknemlige for at vi får lov til å være din favoritt, tusen takk for at du tok deg tid til å dele noen ord om opplevelsen din hos oss. Dette setter jeg og mine kolleger enormt pris på. Vi gleder oss til du tar turen til oss, kaffen er klar! :)

Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk rom og service sentralt i oslo

17. september 2019, Greåker, Norge, j_rnatler

Meget imponert over servicen på dette hotellet. Fikk noen dage før oppholdet en SMS om det var noe de kunne gjøre for at oppholdet vårt skulle bli bedre. Denne tjenesten fungerte utmerket. Rask og meg…

Meget imponert over servicen på dette hotellet. Fikk noen dage før oppholdet en SMS om det var noe de kunne gjøre for at oppholdet vårt skulle bli bedre. Denne tjenesten fungerte utmerket. Rask og meget hyggelig tilbakemelding på henvendelser. Rommet var helt utrolig og ser at det er tenk design og fokus på at man skal trives under oppholdet når man sover på The Hun. Gleder meg til neste opphold.

Svar fra eier

20. september 2019

Heisann j_rnatler! Vi må jo prøve oss fram for å se hva som fungerer best for oss og gjestene våre og jeg er kjempeglad for at du likte dette. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele noen ord om oss, jeg skal dele dette med mine kolleger så alle kan sole jeg i glansen. Vi sees forhåpentligvis snart! (Vi kan vel si at vi textes før det ;) ).

Les hele anmeldelsen
5

Ypperlig...

17. september 2019, Tønsberg, Norge, Tor-Arild

Anbefales på det sterkeste. Utrolig flott hotell med en god atmosfære. Ypperlig restaurant i toppen, kul bar, god kaffe og super frokost. De ansatte var utrolig imøtekommende, blide, hjelpsomme og hyg…

Anbefales på det sterkeste. Utrolig flott hotell med en god atmosfære. Ypperlig restaurant i toppen, kul bar, god kaffe og super frokost. De ansatte var utrolig imøtekommende, blide, hjelpsomme og hyggelige. Takk for et vanvittig flott opphold. Kommer garantert tilbake.

Svar fra eier

20. september 2019

Hei Tor-Arild! Takk for en vanvittig hyggelig tilbakemelding! At du deler din mening og gir oss fem stjerner setter vi enormt stor pris på. Vi gleder oss til du kommer tilbake til Clarion Hotel The Hub! :)

Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk hotellopplevelse!

17. september 2019, Oslo, Norge, KennyO1984

Hotellet ligger supersentralt, midt i sentrum, kort vei til alt. Stilig resepsjonsområdet, og mange muligheter for å sjekke inn (app, iPad i foaje, innsjekkingsskranker/resepsjon). Rommet var stort og…

Hotellet ligger supersentralt, midt i sentrum, kort vei til alt. Stilig resepsjonsområdet, og mange muligheter for å sjekke inn (app, iPad i foaje, innsjekkingsskranker/resepsjon). Rommet var stort og behagelig, stort bad med regnfalldusj (med plass til sikkert 3 personer), deilige såper, shampoo, balsam, etc fra Rituals. Flott utsikt over byen og fjorden. Gode drinker i baren, meget god frokost med rikelig utvalg i alle fasonger. Veldig gode senger, dyner og puter, kunne nesten kjøpt med hjem.

Svar fra eier

20. september 2019

Hei KennyO1984! Der det er hjerterom er det husrom, si! Det er fantastisk å lese at du hadde ett flott besøk hos oss, det virker som du virkelig nøt oppholdet bra begynnelse til slutt. Putene kan du faktisk kjøpe, bare å skrive det på ønskelisten, det er jo ikke så altfor lenge til jul :) Håper vi sees igjen snart!

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.376.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.