Tekniske problemer

For øyeblikket opplever vi tekniske problemer. Det er ikke mulig å logge inn, og nettsiden vår er treg. Vi anbefaler at du booker rom hos oss på choicehotels.com.Vi jobber hardt med å løse problemet så fort som mulig. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel®

Comfort Hotel® gir deg det du trenger og dropper det unødvendige. Våre hotell i Norden og Litauen har fantastisk beliggenhet, utvalgte tjenester, urbant design og stor respekt for miljøet. Alt til en bra prislapp.

Supersentral beliggenhet

På Comfort Hotel® bor du der det skjer, med den beste beliggenheten i byen - til en ordentlig bra pris. Vi er stolte av å kunne guide deg til byens smutthull og severdigheter.

Bar + reception = Barception

Comfort Hotel satser på mat som er god, enkel og bra for både kropp og miljø. I Barception finner du lunsj, middag, snacks, kaffe og annet godt. Hotellfrokosten er en hybrid mellom en klassisk frokostbuffet og en kaféfrokost. Vi har grønt fokus, og sørger for å dekke på med akkurat det du trenger samtidig som vi dropper unødvendig overflod.

Lazy Sundays - ta en lang frokost og sjekk ut sent

Det er ikke bare hjemme du kan nyte lange søndagsmorgener. Med byen som utgangspunkt kan det være deilig med en lang frokost og sen utsjekk. På søndager kan du sitte ned i fred og ro og nyte frokosten vår frem til kl. 11.00 og ta inn det siste av overnattingen din før du kan velge å sjekke ut kl. 18.00.

Comfort Hotel Xpress - enda mer for pengene

På våre Comfort Hotel Xpress-hotell har vi tatt bort frokostbuffeten. Vi lar deg bestemme hva du vil spise og betale for. Her kan du i stedet for kjøpe en chiapudding, grøt eller en frokostpose i Delien - eller skippe frokosten helt. For å holde våre priser så lave som mulig og spare miljøet for unødvendig sløs av ressurser, blir rommet ditt under oppholdet på Xpress vasket hver 4. natt. Det går såklart an å bestille daglig vask og ekstra håndklær i hotellets Barception, for en liten ekstrakostnad.

Les mindre
38 hotell i

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.