Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsø ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsø,  Norge

Med supersentral beliggenhet i Tromsø gir Comfort Hotel Xpress deg et helt nytt hotellalternativ. Tenk smart, effektivt og det man trenger. Vi kan Tromsø, og guider deg til de beste restaurantene, museene og opplevelsene. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Comfort Hotel Xpress Tromsø ligger i byens sentrum, med gangavstand til alt som må ses og oppleves.

Joda, hotell åpner hele tiden. Men ingen som dette.

På Comfort Hotel Xpress møtes italienske businessmenn finske backpackere i lobbyen, pluss et par islandske rappere, samtidsdansere fra Russland og japanske globetrottere. Til felles? De er ute etter å oppleve alt det Tromsø kan by på under midnattsolen.

Lobby

Lave skuldre og henging er stikkord. Det er ikke mange herr og fru her, vi har fornavn og vi bruker dem hyppig. I vår brainstorm-vennlige lobby kan du ta deg en kopp kaffe eller en øl fra det lokale bryggeriet. Sjekk ut lobbyshoppen for ting du kanskje trenger - den er åpen dag og natt. Der finner du også frokostutvalget vårt.

Shopping

Når du bor midt i Tromsø er det kort vei til alt. Hovedgata er bokstavelig talt rett rundt hjørnet, men det er mange skjulte skatter å finne andre steder også. Fortell oss hva du er på utkikk etter, og vi guider deg i rett retning. Vil du ta deg en sykkeltur? Vi har sykler du kan låne! Her kan du også lese litt mer om Tromsø.

Restaurant

Ett ord: Mange. Som flaks er har vi sultne medarbeidere som mer enn gjerne peker ut riktig restaurant for deg, basert på hva du har lyst til å spise, eller hvor mye du har lyst til å betale. Uansett om det er en burger, sjømat, grønnsaker eller snop - Tromsø kommer ikke til å skuffe.

Barer

En god bar er mer enn godt drikke. Derfor har vi hele tiden en topp tre-liste, hvor vi setter opp hva som skjer denne måneden. Sjekk ut kalenderen vår for det beste av konserter, happenings, fotballkamper, teater eller what-not. Har du noensinne vært på en fest der sola aldri går ned? Eller en helt annen type fest - der sola aldri står opp? Vi garanterer mange likes på instagram.

Tromsø

Øya ligger perfekt til med direkte nærhet til både hav og arktiske fjell. Midnattssolen og nordlys inviterer til ekstraordinære skiopplevelser, snøsafari, båtturer, oppdagelsesferder og mye (mye!) natur-ekstravaganza.

Rom

Hotellet har 192 rom, alle designet til å dekke dine basic needs, og la deg sitte igjen med litt ekstra penger du kan bruke på andre ting som er minst like viktig.

Cash free

Comfort Hotel Xpress Tromsø gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Vi ønsker velkommen til Comfort Hotel Xpress i Tromsø - det perfekte valget for den moderne og prisbevisste på tur!

Kontakt

  • Grønnegata 35 9008 Tromsø , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Tromsø Taxi

Om Comfort Hotel Xpress Tromsø

Antall hotellrom

192 rom - 322 senger

Avstand flyplass

Tromsø Airport: 5,7 km

Avstand lokaltrafikk

Buss: 1 min

 

Om Comfort Hotel©

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.