Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsø ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsø,  Norge

Med supersentral beliggenhet i Tromsø gir Comfort Hotel Xpress deg et helt nytt hotellalternativ. Tenk smart, effektivt og det man trenger. Vi kan Tromsø, og guider deg til de beste restaurantene, museene og opplevelsene. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Xpress-frokost

Folk er forskjellige. Noen liker egg, bacon og hele pakka, mens andre nøyer seg med en coffee-to-go. Vi har derfor valgt å skippe frokostbuffeten. I Barception har vi funnet frem et digg utvalg frokostprodukter og nykvernet Fairtrade-kaffe. Kjøp det du er sugen på og ta den med opp på rommet, ut i Tromsøs gater, eller sett deg ned i vår lobby for å spise, henge og surfe.

Lobbyshop & Barception

I lobbyen finner du vår Lobbyshop og Barception. Her selger vi alt fra sandwicher og nøtter, til cocktails og øl fra bryggeriet rundt hjørnet. Musikken står alltid på i bakgrunnen, og vi har en stor TV for alle store events som skjer rundt i verden. Sofaene og stolene står klare for deg - slapp av, eller ta med møtet ditt hit.

Parkering

Kommer du i bil? Du finner parkering i et parkeringshus rett ved hotellet, mot en kostnad.

Dyrevennlig

Hos oss er alle velkommen. Også hunden din. Det koster deg 250 NOK å ha hunden din med deg på rommet (og let’s face it – i sengen sammen med deg). Førerhund er gratis. Gi oss gjerne beskjed på forhånd så vi kan holde av et passende rom til dere.

Self service station

Alle hater kø. Sjekk inn selv på våre smarte check-in automater, eller i vår Barception som er bemannet 24/7. The future is here to stay!

Wi-fi

WiFi to the people! Gratis trådløst internett finner du over hele hotellet. Velg nettverk «Comfort Hotel». Du trenger ikke noe passord. Enkelt og greit. The way we like it.

Andre tjenester

  • Flatskjerm
  • TV
  • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.