Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Square Stavanger ,  Norge

Comfort Hotel® Square

Stavanger,  Norge

Midt i Stavanger by ligger Comfort Hotel Square, med nytt og moderne treningsrom, sen utsjekk på søndager og byens mest spektakulære takterrasse. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Square 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Hos oss finner du verken hovmestere eller gullbelagte kraner, men sterke farger, glade mennesker og Stavangers mest spektakulære takterrasse. Vi er annerledes fordi vi tør, kan og vil! Velkommen til oss!

Beliggenhet

Comfort Hotel Square i Stavanger gir deg valuta for penga: Flybussen stopper 300 meter unna. Ned trappen og ut hotelldøren, og du står midt i byen. Her kan du lese om Stavanger.

Cash free

Comfort Hotel Square gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål

Takterasse

På toppen av Comfort Hotel Square finner du Stavangers mest spektakulære takterasse. Med bord, stoler og fantastisk utsikt over Stavanger kan du her slappe av med en kaffe, lese en bok, ta en jobbøkt på PCen eller bare en utendørs spisepause. Det er nemlig ingen problem å kjøpe med mat og drikke fra vår Barception til å nyte på taket. I tillegg til at alle våre gjester selvsagt har fri tilgang til terrassen, kan den også leies ut til arrangement. Kontakt oss gjerne om du har lyst å holde ditt event høyt over bakken med mer eller mindre 360 graders utsikt over vår fine by!

Barception

Vår Barception er en eklektisk, uformell bar, restaurant og resepsjon som tilfredsstiller både lyst og sult. Om du sjekker inn på hotellet eller bare tar en tur innom, kan du kjøpe alt fra fatøl til panini og snacks.

Treningsrom

For deg som liker å holde deg i form har vi et topp moderne treningsrom. Og om du er morgenfugl, rekker du fint en treningsøkt før du kaster deg over den deilige frokosten. 

Sunn og god frokost

Ernæring er viktig. I Comfort finner du ingen store overfylte frokostbuffeter. Vi satser på et mindre, men velsmakende utvalg - med flere gode, økologiske og næringsrike alternativer. Frokosten kan du også ta med deg. Tar du helgen i Stavanger, serverer vi dagens viktigste måltid helt til 11.00.

Sove lenge

Nevnte vi at du kan sove så lenge du vil på søndager? I våre dobbeltsenger fra Duxiana kan du sove godt og slappe av helt til utsjekk klokka 18.00.

Har du lest helt hit, er Comfort Hotel Square ditt hotell i Stavanger.

Kontakt

  • Løkkeveien 41 4008 Stavanger , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Stavanger Bussterminal 

Tog

Stavanger Sentralbanestasjon  

Fra Stavanger Lufthavn, Sola

Flybussen stopper ca 150 meter unna hotellet (Clarion Stavanger), ca 25 minutter fra flyplassen.

Taxi

Vi anbefaler Stavanger Taxi: +47 51 90 90 90

Om Comfort Hotel Square

Antall hotellrom

194 stk - 388 sengeplasser.

Avstand flyplass

Stavanger Lufthavn, Sola -  ca 14 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Stavanger centralstation (tog og buss): 900 meter 

Om Comfort Hotel©

Interview with the Foo Fighters

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.397.009 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.