Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Sverige

Comfort Hotel Norrköping er Norrkøpings mest spennende hotell, her tilbyr vi 186 hotellrom, fire møterom og treningsrom, alt pakket inn i lekkert design, bare 5 minutter fra Norrkøping C. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Norrköping 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Comfort Hotel Norrköping har perfekt beliggenhet, bare 5 minutter å gå fra  Norrköpings sentralstasjon. Kom og oppdag Norrköpings mest spennende hotell, med 186 stilig designede hotellrom, fire møterom og eget, fresht treningsrom.

Midt i Norrköping

Velkommen til et supermoderne hotell i bydelen Saltängen, nærme både shopping og restauranter i Norrköping city og bare fem minutter fra sentralstasjonen.

Chille eller jobbe -  alltid med gratis wifi

Sjekk inn å chill med noe godt å drikke eller spise fra vår Barception. Ja, du leste rett! I vår Barception kan du både sjekke inn, stille sulten, slukke tørsten og kjøpe bra-å-ha-greier. Ta en kaffe, høre på musikk, få gjort unna litt jobb mens du venter på det møte eller drikk noe kaldt. Du surfer selfølgelig trådløst over hele hotellet uten å betale ei krone. La lobbyen vår være din office-away-from-office.

Cash free

Comfort Hotel Norrköping gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Reiser du med hele familien?

Familier kommer i alle mulige former og størrelser, og hos oss finnes det mange ulike alternativ for overnatting! Book for eksempel to dobbeltrom og skriv inn et ønske om to rom som er knyttet sammen, så slipper dere ekstrasenger og får mer plass. Visse dobbeltrom har plass til ekstraseng, for 200 SEK per natt. Vil dere komme litt billigere unna kan dere booke våre standard dobbeltrom, der visse av de rommene har to 105 cm brede senger. Der får dere enkelt plass til to voksne og to mindre barn, også uten ekstrasenger. Om dere ønsker å bo alle i samme rom kan dere booke våre superiorrom med sovesofa, hvor det er plass til fire personer og alt som hører med av bagasje, handleposer og kosedyr!

Parker bilen enkelt

Kommer du med bil? Parker enkelt og greit i vår parkeringsgarasje. Det koster 130 SEK per døgn å benytte parkeringsgarasjen. VI har også noen parkeringsplasser utendørs som koster 100 SEK per døgn. Det er et begrenset antall plasser og kan ikke forhåndsbestilles, så si i fra til resepsjonen når du sjekker inn. Utenfor inngangen er parkering kun tillatt i maks 10 minutter.

Treningsrom

Selvsagt skal du få bygge muskler også når du er på reise eller ferie om du vil. Kom innom hotellets treningsrom når du måtte ha lyst.

Barception

Vi liker enkle og moderne løsninger. Derfor plasserte vi baren og restauranten i resepsjonen og lagde en Barception. Vi tilbyr en enklere barmeny til den sultne, og alltid salater og sandwicher i vår Comfort Deli. Velkommen!

Her kan du se hele vårt servicetilbud.

Kontakt

  • Saltängsgatan 29 602 22 Norrköping , Sverige
via Google Maps

Om Comfort Hotel Norrköping

Antall hotellrom

186 stk

Antall konferanselokaler

4 stk - plass for opp til 60 personer

Avstand flyplasser

Norrköping flyplass: 6 km, ca 10 min
Skavsta flyplass: 63 km, ca 45 min
Arlanda flyplass: 20 mil, ca 2,5 time

Om Comfort Hotel©

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.