Tekniske problemer

Vi har dessverre fortsatt tekniske problemer. Medlemssidene er nede som en følge av dette og man kan derfor ikke logge inn på sin personlige medlemsprofil. Enkelte Nordic Choice Club-medlemmer har feilaktig mottatt en sms eller email med beskjed om at passord for innlogging er endret. Utsendelsen av disse er ikke knyttet til viruset, og passordet er ikke blitt endret. Du kan fremdeles booke rom uten å logge inn. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Solna Solna ,  Sverige

Comfort Hotel® Solna

Solna,  Sverige

Et nytt, moderne og energismart hotel har åpnet i Solna. I nærheten av offentlig transport og med gåavstand til Friends Arena, Westfield Mall of Scandinavia og Råstasjön med deres vakre naturområde. Velkommen til Comfort Hotel Solna!

Comfort Hotel® Solna 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Comfort Hotel Solna finner du i den dynamiske bydelen Arenastaden i Solna. Et moderne og energismart hotel som tilbyr deg det du vil ha og dropper det overflødige. I nærheten til pendeltog, t-bane og buss som tar det raskt inn til Stockholm eller ut til Arlanda. 

Arenastaden i Solna

En liten bit nord for det sentrale Stockholm finner du området Arenastaden. Her ligger ikke bare nasjonalarenaen for fotball, Friends Arena, her er også Sveriges største shoppingsenter Westfiled Mall of Scandinavia og vakre naturområder. Noen av Sveriges største bedrifter har også sine kontorer i Arenastaden.

Barception

På Comfort Hotel finner du alltid en Barception - en kombinasjon av resepsjon og bar. Her kan du sjekke inn, kjøpe kaffe, drikke, snacks og enklere mat. Åpent døgnet rundt. Senere kan du sette deg ned i vår innbydende lobby med gratis wifi  og herlige lenestoler for alle!

Laundromat og treningsrom

For at oppholdet ditt skal være så enkelt og smidig som mulig finnes det et vaskerom på hotellet som du kan benytte deg av helt uten ekstra kostnad. Pakk lett eller vaske, tørke og stryke det du trenger på hotellet. På Comfort Hotel Solna finner du også et moderne treningsrom som er åpent døgnet rundt. Her finnes det ingen unnskyldning for å hoppe over treningen!

Easy meetings

Det skal ikke være komplisert å møtes. Trenger du et møterom for en times tid, eller kanskje flere dager i strekk? ingen problem - det løser vi. Vi har et stort tilbud av mat og drikke for at du skal kunne holde energien oppe hele dagen.

Moderne og energismart

Energiforbruket på Comfort Hotel Solna leveres av en mix av solseller og geoenergi. Og som alle Comfort Hotel dropper vi det unødvendige. I stede legger vi full fokus på vår utvalgte service, bruker mindre plast og engangsartikler, og desto flere økologiske produkter. Vi jobber aktivt for å redusere vannforbruket og for øke bruk av miljøvennlige rengjøringsmidler.

Velkommen!

Kontakt

  • Evenemangsgatan 48 169 56 Solna , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Pendeltog

Fra Stockholm sentrum, reis nordover med linje 40, 41, 41X eller 42X til Solna stasjon, velg utgangen mot Friends Arena, gå gjennom Westfield Mall of Scandinavia derette langs Friends Arena for å komme til hotellet.

Buss

Buss 502 eller 505 til Arenan, (Evenemangsgatan ca 200 meter fra hotellet).

T-bane

Blå linje nordover til Näckrosen, herifra er det omtrent 25 minutter gåtur.

Fra Arlanda Airport

Ta toget til Solna stasjon eller flybuss til Järva Krog eller Haga Norra stasjon.

Fra Bromma Airport

Ta en flybuss til Westfield Mall of Scandinavia

Taxi

Vi anbefaler følgende taxiselskap:
Taxi Stockholm, tel: +46 8 15 00 00
Taxi 020, tel: +46 20 20 20 20
Taxi Kurir, tel: +46 8 30 00 00

Om Comfort Hotel Solna

Antal hotellrom

336 st

Antal leiligheter

88 st

Antal konferanserom

5 st

Avstand til flyplass

37 km, omtrent 30 minutter med bil eller tog fra  Solna Station, til Arlanda Airport.
6 km, omtrent 15 minuter med bil, til Bromma Airport.

Avstand til offentlig transport

200 meter til bussholdeplassen Evenemangsgatan. 700 meter til pendelstationen Solna Station. 1,6 km till tunnelbanestationen Näckrosen.

Om Comfort Hotel©

Interview with the Foo Fighters

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.