Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Winn Umeå ,  Sverige

Comfort Hotel® Winn

Umeå,  Sverige

Comfort Hotel Winn - et nytt og moderne hotell midt i bydelen Forsete i sentrale Umeå. Dette er hotellet for deg liker god design, shopping rundt hjørnet, gratis wifi og herlig lobby med Umeås beste beliggenhet. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Winn 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen till Comfort Hotel Winn – et moderne hotell midt i sentrale Umeå. Hotellet åpnet høsten 2013. Tolv etasjer, 52 meter over havet og 185 nye rom med Umeås beste utsikt. 300 kvadrat pulserende lobby med  musikk og gratis tilkobling til trådløst nett er bare et knippe av alt hotellet har å by på.

Midt i Umeå

Nye Comfort Hotel Winn passer like bra for deg som har lyst på en Umeå-helg fylt med shopping og uteliv, som for deg som er i byen for et viktig møte. I Umeås heteste kvartal Forsete, mellom Kungsgatan og Rådhusesplanaden, har en helt ny bydel vokst frem. I midten tårner Comfort Hotel Winn. I direkte tilknytning til hotellet vårt ligger det splitter nye kjøpesenteret Utopia, som lokker med en rekke butikker og en food court. 

Moderne design til en billig penge

Interiørarkitekten Anders Björkén er stjernen bak Comfort Hotel Winns design. Våre 185 nybyggede rom gir deg moderne innredning til rimelig pris. Foruten designmøblene fra Diesel by Foscarini og B&B Italia byr vi også på Umeås beste utsikt fra rommene. 

Nært alt

Hit tar du deg enkelt og raskt. Comfort Hotel Winn ligger midt i byen, bare 15 minutter fra flyplassen, og flybussen stopper rett utenfor hotellet.

Gratis + Comfort = sant

Vi liker gratisgreier. Gratis trådløst nett over hele hotellet? Selvfølgelig! En lekker frokostbuffé er selvsagt inkludert når du bor hos oss. Skal du sjekke ut på en søndag, kan du allerede nå gi deg selv en high five. Alle søndager får du beholde rommet frem til kl. 18.00. Gratis. Så unn deg litt ekstra snoozing utover det vanlige. For å gjøre det enkelt: På Comfort Hotel Winn betaler du ganske enkelt litt mindre for en skikkelig god hotellopplevelse.

En sentral hangout

Og sist, men ikke minst vil vi bare tipse om at Comfort Hotel Winns enorme lobby er åpen for alle, ikke bare hotellgjester. I Umeås hurtigst voksende kvartal.

Cash free

Comfort Hotel Winn gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Velkommen til Comfort Hotel Winn – Umeås heteste hotell!

Kontakt

  • Telefon: +46 90 71 11 00
  • Faks: +46 90 71 11 50
  • E-post: co.umea@choice.se
  • Org. nr: 556763-4869
  • Skolgatan 62, Vasaplan 90329 Umeå , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Vasaplan bussholdeplass
(rett utenfor hotellet)

Fra Umeå Airport

Flybussen mot Umeå C

Taxi

Vi anbefaler Umeå Taxi +46  90 77 00 00 

Om Comfort Hotel Winn

Antall hotellrom

185 stykker – 370 senger

Avstand flyplass

Umeå Airport: ca. 5 km, ca. 15 min

Avstand lokaltrafikk

Vasaplan bussholdeplass: 100 meter

Om Comfort Hotel©

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.