Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Julebord i Oslo - Opplev god mat og fantastisk stemning!

Ute etter etter tradisjonelt julebord eller et fartsfylt juleshow? Med flere hotell i Osloområdet så finner du garantert et hotell og julebord som passer for deg og ditt selskap.

THE THIEF inviterer til et utradisjonelt julebord!

THE THIEF lar julebuffen hvile, og serverer en spennende vintermeny. Menyen tar utgangspunkt i sesongens råvarer fra det skandinaviske kjøkkenet, og her finner du blant annet kveite med blåskjell og urtekrem, og reinsdyr med einebær og potetpurè. For selskap over 10 personer har hotellet komponert tre og femrettersmenyer. 

Les mer og book her!

Forrykende julebordshow hos Quality Hotel™ 33!

Quality Hotel 33 inviterer til tidenes julebord! 6. og 7. desember byr de på julebord med middag, standup og konsert.  Du kan velge mellom 3-retters, 4-retters eller julebuffet. Pakken inkluderer velkomstdrink, middag, show og fest. Kom å fest julen inn sammen med oss!

Les mer og book her!

Jul på Leangkollen - smaken av gode tradisjoner

Opplev ekte julestemning hos Quality Hotel™ Leangkollen. Hotellet tilbyr julebord, julelunsjbuffet og familiejulebord i november og desember. Ta med kollegaer, venner eller familie for å oppleve fantastisk mat og drikke. 

Les mer og book her!

Quality Hotel™ Entry blir det julestemning og god mat for store og små

Hos Quality Hotel Entry som ligger på Kolbotn vil det være rom for både store og små når det inviteres til julelunsj, julebord og familiejulebord. Ta med de du er glad i, så tar vi hånd om resten!

Les mer og book her!

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport skreddersyr tidenes julebord!

Hotellet ved Oslo Lufthavn tilbyr julebord for små og store bedrifter. De skreddersyr lokale, mat og drikke etter deres ønske. 3-retters julemiddag fra kr: 565 ,- pr. person

Les mer og book her!

Julestemning i staselige omgivelser

Clarion Collection® Hotel Gabelshus serverer julebord i staselige omgivelser. Velg mellom vår 3-retters meny eller tradisjonell julemat. 

Les mer og book her!

Julebord med Loveshack – 995,-

Inviter med venner og kollegaer til årets julebord 1. desember på Quality Airport Hotel Gardermoen. Loveshack står for underholdningen!

Les mer og book her!

Se hele vårt utvalg av julebord

Med nesten 200 hotell i Norden finnes det garantert et julebord for alle smaker.

Til alle julebord

Alt du trenger vite om konferanse

Dine konferanser og møter starter her

Konferanse- og møterom i alle størrelser, med praktiske beliggenheter i hele Norden. Nordic Choice Hotels er alltid et godt valg!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Alt du trenger vite om konferanse
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.366.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.