Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Julebord i Oslo - Opplev god mat og fantastisk stemning!

Ute etter etter tradisjonelt julebord eller et heftig juleshow? Med flere hotell i Oslo-området så finner du garantert et hotell og julebord som passer for deg og ditt selskap.

På Quality Hotel™ Entry blir det julestemning og god mat for store og små

Hos Quality Hotel Entry som ligger på Kolbotn vil det være rom for både store og små når det inviteres til julelunsj, julebord og familiejulebord. Ta med de du er glad i, så tar vi hånd om resten!

Les mer og book her!

Jul på Leangkollen - smaken av gode tradisjoner

Opplev ekte julestemning hos Quality Hotel™ Leangkollen. Hotellet tilbyr julebord, julelunsjbuffet og familiejulebord i november og desember. Ta med kollegaer, venner eller familie for å oppleve fantastisk mat og drikke. 

Les mer og book her!

Forrykende julebordshow hos Quality Hotel™ 33!

Fredag 6. og lørdag 7. desember kan du velge mellom 4-retters juleinspirert meny eller julebuffet i restauranten. Pakken inkluderer velkomstdrink, middag, show og fest. Velkommen!

Les mer og book her!

Ring inn julen sammen med Quality Hotel™ Expo!

Avslutt året med en herlig julelunsj på beste Fornebu og Quality Hotel Expo! En tradisjonell julebuffé venter deg og kollegene, familien eller vennene dine. Og du - kaffe og dessert er inkludert!

Les mer om julelunsj på Quality Hotel Expo

Julebord med Slagerkameratene – 995,- inkl. julebuffé, show & DJ!

Inviter med venner og kollegaer til årets julebord den 30. november med Slagerkameratene på Quality Airport Hotel Gardermoen. Det spares ikke på noe denne kvelden!

Les mer og book her!

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport inviterer til tidenes julebord!

Hotellet ved Oslo Lufthavn tilbyr nydelig julemat og et forrykende show som løfter taket i The Qube. Pris: kr. 995,- for forrett, julebuffet og show med blant annet Mads Hansen og Julie Bergan.

Les mer og book her!

Julestemning i staselige omgivelser

Clarion Collection® Hotel Gabelshus serverer julebord i staselige omgivelser. Velg mellom vår 3-retters meny eller tradisjonell julemat. 

Les mer og book her!

Se hele vårt utvalg av julebord

Med nesten 200 hotell i Norden finnes det garantert et julebord for alle smaker.

Til alle julebord
2.564.409.006 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.