Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Drammen

Begge våre hotell i Drammen ligger ved Drammenselva, med kort vei fra Drammen stasjon. Clarion Collection Hotel Tollboden ligger i bydelen Strømsø og har både treningsrom, møterom, relaxavdeling og kveldsmat.

Comfort Hotel Union Brygge har restaurant, treningsrom og møterom. Skal du holde større arrangement er dette hotellet godt egnet med Union Scene som nærmeste nabo. Foruten konserter, teater og kulturtilbud brukes Union Scene mye til store konferanser og arrangement. Elvebyen Drammen er en by med mye aktivitet, kultur og folkeliv. Her kan du gå over gangbroen Ypsilon med Kunnskapsparken på den ene siden og byparken på Bragernes på den andre, eller kanskje ta en båttur på elven? Drammens Museum er også verdt et besøk. Museet har flere bygninger og parker rundt om i byen, som Gulskogen gård, et vakkert lystgårdanlegg fra 1700-tallet. For de badeglade ligger Drammensbadet, Norges største badeanlegg, like ved Marienlyst stadion. Her finnes flere basseng med vannsklier både inne og ute, samt treningssenter og velværeavdeling. I august hvert år avholdes festivalen Drammen Elvefestival med alt fra konserter til aktiviteter for hele familien, og hver måned året rundt arrangeres det Bondens marked på Bragernes torg. Torget ligger midt i byen med hyggelige butikker og kaféer rundt.

Les mindre
25 hotell i Drammen
2.564.411.001 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.