Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Kongsberg Kongsberg ,  Norge

Quality Hotel™ Grand, Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Quality Hotel Grand er et fullservice konferansehotell beliggende sentralt i Kongsberg. Hotellet byr på Spa, a la carte restaurant, nattklubb og egen konsertscene. Med kort avstand til byens varierte kulturtilbud. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Grand, Kongsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Grand Kongsberg ligger i sentrum av Kongsberg, kun en times kjøring fra Oslo. Hotellet er moderne med stemningsfull restaurant, festsal, bar og et deilig spaanlegg.

Gruvespa & Relax

Få ny giv i vårt herlige GruveSpa, hvor du kan nyte en rekke behandlinger tilpasset dine ønsker. I vår GruveSpa & Relax-avdeling kan du også ta en svømmetur i vårt basseng, slappe av i boblebadet eller varme deg i badstuen.

Hotellet

Quality Hotel Grand, Kongsberg har alltid vært mer en bare et konferansehotell. Dette er et hotell hvor du får flere opplevelser i en pakke. Her bor du behagelig, spiser godt og kan nyte et spaopphold eller kose deg med Kongsbergs kulturaktiviteter.

Cash free

Quality Hotel Kongsberg gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Konferansefasiliteter

Hotellet har 25 konferanserom som rommer inntil 600 personer. Har du behov for hjelp til å arrangere ditt arrangement, så har hotellet dyktige ansatte som kan hjelpe med det.

Beliggenhet

Hotellets beliggenhet er ideell for å oppleve Kongsbergs mangfoldige kulturtilbud. Opplev Kongsberg kirke, Norges største og vakreste barokkirke med hele 2400 sitteplasser. Lær mer om byens unike historie på Norsk Bergverksmuseum, Sølvgruvene eller de fem andre museene du finner i Smeltehytta i sentrum av Kongsberg.

Aktiviteter i nærområdet

Ønsker du fysisk utfoldelse anbefaler vi en runde på Kongsberg Golfbane, Norges lengste og flotteste 18-hulls bane eller en fartsfylt runde på Go-Kartbanen. Om vinteren kan du nyte de flotte skibakkene på Kongsberg skisenter bare 5 minutter fra hotellet. Hos oss finner du spennende aktiviteter for enhver smak.

Kontakt

  • Chr. Augustsgt. 2 3611 Kongsberg , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Kongsberg stasjon

Fra Sandefjord lufthavn, Torp

Flybuss fra Torp til Kongsberg stasjon

Fra Oslo lufthavn Gardermoen

Tog til Kongsberg stasjon

Om Quality Hotel Grand Kongsberg

Antall hotellrom

180 hotellrom - 320 sengeplasser

Antall konferanselokaler

25 stk – plass til over 600 deltagere

Avstand flyplass

Sandefjord lufthavn, Torp: 88 km - ca 1.30 minutter
Olso lufthavn Gardermoen: 113 - ca 1 h 40 min

Avstand Kongsberg stasjon

2 km - ca 5 minutter

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

2.564.411.001 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.