Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Kongsberg Kongsberg ,  Norge

Quality Hotel™ Grand, Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Quality Hotel Grand er et fullservice konferansehotell beliggende sentralt i Kongsberg. Hotellet byr på Spa, a la carte restaurant, nattklubb og egen konsertscene. Med kort avstand til byens varierte kulturtilbud. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Grand, Kongsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Self-service check-in

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid. Vi er stolte over vår frokostbuffet, hvor vi tilbyr frokost med et utvalg økologiske produkter og rykende ferske aviser.

Frokost serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 10.00
Søndag: 08.00 - 11.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold. 

Parkering

Rett ved hotellet finnes det et parkeringshus som driftes av Apcoa, hvor gjester kan parkere bilen. Parkeringshuset har direkte inngang til hotellet og Magazinet Konferansesenter.

Treningsrom

Vi vet at man har behov for en god treningsøkt selv om man er på jobbreise. Derfor kan vi tilbyd våre gjester et delikat og velutstyrt treningsrom med det du trenger av utstyr for en god treningsøkt. Treningsrommet er utstyrt med både løsvekter, løpebånd og sykler

Room Service

Er du ikke i humør til å spise i restauranten eller har dere lyst til å spise middag sammen alene på rommet? Quality Hotel Grand Kongsberg tilbyr room service til sine gjester.

Gratis Wifi

Alle våre hotellrom har gratis trådløst Internett. Ved å logge deg på med ditt Nordic Choice Club kort, får du gratis tilgang 24 timer i døgnet uten å måtte bytte koder.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Quality Hotel Grand, Kongsberg er husdyr velkommen. Prisen for din venn er 250 NOK per natt. Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.410.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.