Tekniske problemer

Vi har tekniske problemer som gjør at det ikke er mulig å logge inn. Du kan fortsatt booke rom uten å være innlogget. Som medlem kan du selvfølgelig etterregistrere dine bonuspoeng så fort problemet er løst. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Bastion Oslo ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Bastion er et hyggelig hotell midt i Oslo sentrum. Fra hotellet kan du enkelt gå til Oslo S, Flytoget, Operaen og Karl Johan. Som gjest får du frokost, Fika og kveldsmat hver dag. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Bastion 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Collection Hotel Bastion er en perle av et hotell med unik stil og en hyggelig atmosfære. Hotellet er inspirert av engelske boutiquehotell og legger vekt på å skape en hjemmekoselig stemning for deg som gjest. Stille og rolig beliggenhet men likevel nær mange av Oslos beste attraksjoner. Kun et steinkast fra det fantastiske Opera -bygget, Bjørvika og den trendy nye bydelen Sørenga med restauranter og stor badebrygge. 

Beliggenhet

Hotellet er sentralt beliggende i Kvadraturen, kun få minutters gange fra Oslo Sentralstasjon og Karl Johan. Fint og rolig plassert midt mellom Bjørvika og Aker Brygge. Her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet, samtidig som du bor i et fredelig område sånn at du er garantert en god natts søvn. Vi er en kort spaertuf fra bryggekanten. Kanskje du vil la deg friste av en flytende Badstu eller en dukkert i Oslofjorden? Les mer om Oslo her.

Vi byr alltid på Fika og kveldsmat

På Clarion Collection Hotel Bastion får du en god start på dagen med en næringsrik frokost, og på ettermiddagen dekkes det på til Fika. På kvelden serverer vi kveldsmat i den hyggelige spisestuen med både varmmat, salat og suppe. Les mer om måltidene under Servicetilbud.

Møterom og konferanse

Har din bedrift ofte behov for hotell i Oslo? Ved behov for hotell i forbindelse med konferanse eller overnatting i Oslo kan hotellet tilby fordelaktige firmaavtaler. I tillegg til rabatterte priser på alle romkategorier, vil en firmaavtale også gi fordeler som prioritet på venteliste og oppgradering til høyere romkategori ved ledig kapasitet. Les mer om våre møterom her.

To ulike innredninger - to ulike bygninger - samme hotel

Hotellet består av to bygg med ulik stil. Det ene bygget med 60 rom har en enkel og moderne stil. I dette bygget finner du standardrom, familierom og superiorrom. Bygget med våre 37 flotte deluxerom og suiter ble åpnet i 2001. Alle rommene i denne fløyen er inspirert av engelsk boutique-stil og er innredet med møbler og detaljer fra hele verden.Rommene har ulike farger og møbler og romslige baderom Les mer om våre hotellrom her.

Historie

Da Morten Mørch åpnet dørene på 1990-tallet ønsket han å skape et av verdens beste hoteller. For å oppnå dette reiste han verden rundt for å hente inspirasjon. Resultatet er et hotell med en personlig stil og elegant atmosfære.

Cash free

Clarion Collection Hotel Bastion gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Skippergata 7 0152 Oslo , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

T-bane

Jernbanetorget, gangvei langs Operaen

Buss

Buss 31 eller 30 til Dronningensgate

Fra flyplassen

Flytoget til Oslo S, gangvei langs Operaen

Taxi 

Vi anbefaler Oslo Taxi på tlf +47 02323 eller NorgesTaxi på tlf +47 08000

Om Clarion Collection Hotel Bastion

Antall rom

99 rom - 199 senger

Antall møterom

4 stk - fra 12 til 100 personer

Avstand til flyplass

Gardermoen 54.1 km, ca 45 min
Torp 118 km, ca 50 min
Rygge 68 km, ca 50 min

Avstand til kollektivtrafikk

Ca fem minutters gange til bane, buss og trikk

Interview with the Foo Fighters

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.