Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Entry Kolbotn ,  Norge

Se alle hotell i Kolbotn, Norge

Quality Hotel Entry

Kolbotn,  Norge

Quality Hotel Entry™ ligger ved Kolbotn, midt mellom Tusenfryd og Oslo sentrum og ca. 15 minutter med bil fra Oslo S. Hotellets konferanseavdeling egner seg til både små og store konferanser, og den store hagen er perfekt for både events og barnelek.

Quality Hotel Entry 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Entry

Quality Hotel Entry ligger i landlige og grønne omgivelser i et parkanlegg ved Kolbotn, kun 10 minutter fra Oslo sentrum.

Moderne hotell

Hotellet renoverte gjesterommene i perioden 2008-2010 og pusset opp konferanserom og restauranter i 2012, og fremstår i dag som et moderne fullservice hotell for både kurs- og konferansegjester samt individuelle reisende. Hotellet har lobbybar og restaurant som serverer alt fra enkle småretter til store selskapsmenyer. 

Konferanse på Kolbotn

Konferansefasilitetene er store og moderne med 19 møterom og en kapasitet på over 400 personer i vår plenumssal, Follosalen. I tillegg har vi kapasitet til over 350 gjester til bankett, julebord eller andre arrangement. Vår store hage innbyr til unike aktiviteter som store grillfester eller konserter. Vi har en rekke partnere som organiserer og gir deg råd om aktiviteter tilpasset ditt budsjett.

Transport til og fra Oslo

Buss nr 83 går til og fra hotellet to ganger per time og oftere i rushtiden. Billetter kan kjøpes i resepsjonen. For kursdeltagere kan vi organisere felles busstransport tur/retur Oslo sentrum eller en busstur til/fra Gardermoen med både kaffe og boller.

Sommer på Tusenfryd

I sommersesongen er vi et svært populært hotell for familier som ønsker å oppleve Tusenfryd som ligger like ved. I skolens sommerferie, har vi egen aktivitetsleder som vil aktivisere barna noen timer hver kveld. Det kan være leker på lekerommet, visning av filmer eller kanskje en fotballkamp i parken vår. Med gangavstand til den flotte badestranden i Hvervenbukta garanterer vi et koselig og opplevelsesrikt hotellopphold for hele familien. Resten av året er hotellet populært blant konferansegjester, forretningsreisende, weekendgjester, idrettslag og våre lokale gjester fra nærområdet.

Kontakt

  • Telefon: +47 66 99 78 00
  • Faks: +47 66 99 78 01
  • E-post: q.entry@choice.no
  • Org. nr: 965 641 505
  • Lienga 11 1410 Kolbotn , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Ta buss nr 83 fra Oslo sentrum. Busstoppet heter Mastemyr hotell og ligger like ved hotellet. Bussen tar rundt 15 minutter fra Oslo Sentralstasjon. Rutetider finner du her.

Tog

Rutetog til Kolbotn stasjon eller Rosenholm station. Derfra passer det med taxi  som tar 3 minutter eller en spasertur på 20 - 25 minutter.

Fra Oslo lufthavn, Gardermoen

Det går an å be om fastpris på taxi fra både Follo Taxi og Oslo Taxi. I tillegg er det enkelt å ta Flytoget fra Gardermoen til Oslo S og derfra buss nr 83 eller taxi til hotellet. 

Om Quality Hotel Entry

Antall hotellrom

152 stk - 349 senger.

Antall konferanselokaler

19 stk - totalt 1200 deltagere

Avstand Oslo Airport Gardermoen

45 km, ca 45 min

 Avstand fra togstasjon

Kolbotn stasjon, 4 km

Avstand lokaltrafikk

4 km - 5 min

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ny abonnent? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.