Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Entry Trollåsen ,  Norge

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norge

Velkommen til Quality Hotel Entry! Hotellet er det perfekte utgangspunkt for både forretningsreiser og fornøyelser. Hotellet ligger i grønne omgivelser, midt mellom Oslo og Tusenfryd, med flotte turstier i umiddelbar nærhet.

Quality Hotel™ Entry 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vi vet hvor viktig mat er og har derfor lagt stor vekt på at vi til en hver tid har gode og spennende alternativer hvor vi alltid benytter oss av sesongens råvarer. 

Frokost

Vi har en sunn og næringsrik frokostbuffet, med en rekke økologiske alternativer. Frokosten er dagens viktigste måltid og vi sørger for at du får en god start på dagen!

Restaurant Sesong

Vi tar utgangspunkt i sesongens råvarer og tilpasser menyen til dette. Vi har til enhver tid et par velsmakende kjøtt- og fiskeretter. I tillegg til dette serverer vi også noen enkle småretter, samt at vi har en egen pizzameny med deilig hjemmelaget pizza.

Lunsj

Vår lunsj er åpen for alle gjester på hotellet. Lunsj serveres kun på dager hvor kurs- og konferansedeltakere har forhåndsbestilt lunsjservering. Lunsjen består enten av en deilig 2-retters lunsj eller en stor og velsmakende lunsjbuffet avhengig av hvor mange gjester som har forhåndsbestillt lunch. 

Vår annerkjente lunchbuffet er fristende og innholdsrik, med varme kjøtt- og fiskeretter, gode salater og et stort utvalg av kalde retter. Om du ønsker å komme innom for lunsj - ta en telefon og sjekk hva som er "dagens lunsj" (tlf 66 99 78 00).

Booking og bordbestilling

Telefon: +47 66 99 78 00
Epost: q.entry@choice.no

Frokost

Mandag - Fredag: 06.00 - 09.00
Lørdag - Søndag: 07.00 - 10.00 

Lunsj

Mandag - Søndag: på forespørsel

Restaurant Sesong

Mandag - lørdag: 18.00 - 20.30
Søndager: Stengt


Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.