Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norge

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 beliggende på Økern, er kun 11 min med T-bane fra sentrum. Konferansehotellet har 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & bar med panoramautsikt utover Oslo. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ 33

Quality Hotel 33 er et prisvinnende design hotell med mye særpreg og historie i veggene. Hotellet ligger sentralt på Økern i Oslo. 

Hotellet

Quality Hotel 33 har 242 stilfulle rom, konferansekapasitet opp til 980 gjester og en deilig restaurant. I Top Floor Restaurant & Bar kan du nyte en lekker drink mens du beundrer panoramautsiken over Oslo. Les mer om Oslo her. Her har du et hotell som gir deg essensen av 60-tallets design kombinert med nåtidens kunst.

Konferanselokaler for en hver anledning

Vi er stolte av å kunne tilby våre gjester et av hovedstadens beste kurs- og konferansehotell. Quality Hotel 33 er et særpreget hotell på alle måter. I tillegg til fantastiske arkitektoniske omgivelser, preges hotellet av kunstverk fra flere epoker som sammen skaper en unik balanse mellom moderne og historisk kultur. Vi kan hjelpe deg med å arrangere alt fra store konferanser til møter og festlige anledninger. Konferanseavdelingen rommer 17 toppmoderne konferanserom med total kapasitet på inntil 980 deltagere. 

Mat og drikke

Quality Hotel 33 har høye ambisjoner om å være best på matopplevelser. Top Floor Restaurant & Bar med glass på alle kanter tilbyr en unik panoramautsikt over Oslo by og Oslofjorden. Her kan du nyte alt fra kjøkkensjefens hjemmelagde burger i vår bar, til en 6-retters tasting meny i à la carte-restauranten. Vår Restaurant Main Floor serverer nydelig frokost, lunsj og middag for selskap opp til 350 personer.

Hotellets historie

Hotellet preges av kunstverk fra flere epoker som sammen skaper en unik balanse mellom moderne og historisk kultur. Da arkitekt Erling Viksjø (1910 – 1971) så sitt mesterverk i naturbetong reise seg i all sin brutale prakt på Økern i 1968, var det med tanke på at bygget skulle være et effektivt hovedkvarter for 4000 ansatte i Standard Telefon- og Kabelfabrikk. I dag er bygget pusset opp med respekt for den originale stilen, kombinert med nytt og moderne interiør. Hotellet har mulighet til å huse mange gjester på en gang, og egner seg til de store konferansene såvel som de mindre møtene.

Cash free

Quality Hotel 33 gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Telefon: +47 23 19 33 33
  • Faks: +47 23 19 33 34
  • E-post: q.hotel33@choice.no
  • Org. nr: 991 063 404
  • Østre Aker vei 33, PB 173, Økern, 0509 Oslo 0581 Oslo , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

T bane

Ta  T-bane linje 5 til Risløkka

Buss

Buss nr 67 til Risløkkalléen

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi på tlf +47 02323

Fra Oslo Lufthavn

Flybuss fra Oslo Lufthavn til Risløkka på ca. 30 min. Flybussekspressen tilbyr 50% rabatt på transport til og fra hotellet. Last ned rabattkupong fra feltet til høyre, eller få den i resepsjonen. 

Om Quality Hotel 33

Antall hotellrom

242 stk - 556 senger

Antall konferanselokaler

17 stk – plass til 980 gjester

Avstand Gardemoen flyplass

44 km - ca 30 minutter

Avstand Oslo Sentralstasjon

10 km - ca 15 minutter

Avstand lokaltrafikk

5 min gange fra Risløkka T-banestasjon

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.