Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norge

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norge Midlertidig stengt 31.03.23 - 09.04.23

Quality Hotel 33 har sin beliggenhet på Økern, kun 11 min med T-bane fra Oslo sentrum. Konferansehotellet har hele 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & Bar med panoramautsikt utover Oslo.

Quality Hotel 33 er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel 33 er et prisvinnende designhotell med mye særpreg og historie i veggene. Hotellet ligger sentralt på Økern i Oslo. 

Om hotellet

Quality Hotel 33 har 242 stilfulle rom, med en konferansekapasitet opp til 980 gjester og en deilig restaurant i toppetasjen. I Top Floor Restaurant & Bar kan du nyte en lekker drink mens du beundrer panoramautsiken over Oslo. Les mer om Oslo her. Her har du et hotell som gir deg essensen av 60-tallets design, kombinert med nåtidens kunst.

Kulinariske opplevelser

Quality Hotel 33 har høye ambisjoner om å være best på matopplevelser. I vår Top Floor Restaurant & Bar kan vi tilby en unik panoramautsikt over Oslo by og Oslofjorden, med vinduer på alle kanter. Her kan du nyte alt fra kjøkkensjefens hjemmelagde burger i vår bar, til en 6-retters tasting meny i à la carte-restauranten. I sommersesongen har våre eminente kokker satt sammen en deilig sommermeny, både for store og små! Vår Restaurant 'Main Floor' serverer nydelig frokost, lunsj og middag for selskap opp til 350 personer.

Cash free

Quality Hotel 33 gjør det enklere og sikrere for deg som gjest som et kontantfritt hotell. Les mer om dette under våre vanlige spørsmål.

Konferanselokaler for en hver anledning

Vi er stolte av å kunne tilby våre gjester et av hovedstadens beste kurs- og konferansehotell. Vi kan hjelpe deg med å arrangere alt fra store konferanser til mindre møter og festlige begivenheter. Konferanseavdelingen rommer 17 toppmoderne konferanserom med total kapasitet på inntil 980 deltagere. Med 242 rom kan vi også tilby arrangementer med overnatting til opp til 578 personer.

Hotellets historie

Hotellet preges av kunstverk fra flere epoker som sammen skaper en unik balanse mellom moderne og historisk kultur. Da arkitekt Erling Viksjø (1910 – 1971) så sitt mesterverk i naturbetong reise seg i all sin brutale prakt på Økern i 1968, var det med tanke på at bygget skulle være et effektivt hovedkvarter for 4000 ansatte i Standard Telefon- og Kabelfabrikk. I dag er bygget pusset opp med respekt for den originale stilen, kombinert med nytt og moderne interiør. Hotellet har mulighet til å huse mange gjester på en gang, og egner seg til de store konferansene, såvel som de mindre møtene.

Kontakt

  • Telefon: +47 23 19 33 33
  • Faks: +47 23 19 33 34
  • E-post: q.hotel33@choice.no
  • Org. nr: 991 063 404
  • Østre Aker vei 33, PB 173, Økern, 0509 Oslo 0581 Oslo , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

T bane

Ta t-banen til Risløkka stasjon

Buss

Buss nr 67 til Risløkkalléen

Taxi

Bestill din taxi gjennom Oslo Taxi på tlf +47 02323

Fra Oslo Lufthavn

Flybussen fra Oslo Lufthavn til Risløkka tar ca. 30 minutter med kun noen få minutters gange til hotellet.

Som hotellgjest får du rabattert pris på transport med flybussekspressen til og fra hotellet, til kun 140 kroner. Kupongen får du ved å sende en mail til q.hotel33@choice.no eller ved å ta kontakt med resepsjonen.

Om Quality Hotel 33

Antall hotellrom

242 hotellrom - 578 sengeplasser

Antall konferanselokaler

17 konferanselokaler – total kapasitet opp til 980 gjester

Avstand Gardemoen flyplass

44 km - ca. 30 minutter

Avstand Oslo Sentralstasjon

10 km - ca. 15 minutter

Avstand lokaltrafikk

5 min. gange fra Risløkka T-banestasjon

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Interview with the Foo Fighters

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.