Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Gardermoen Jessheim ,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen er et fullservice konferansehotell midt i naturen ved flyplassen. Frem til mars 2018 er hotellet under oppussing og utbygging. Vi vil fortsatt sørge for at ditt opphold blir vellykket. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Airport Hotel Gardermoen 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

Quality Airport Hotel Gardermoen er et av Norges ledende kurs- og konferansehotell og det perfekte utgangspunkt for din neste ferie!

Pågående oppussing av hotellet

For tiden er hotellet under oppussing og utbygging, og har dermed noe begrensede fasiliteter, men vi har fremdeles 181 nyoppussede rom tilgjengelig samt 6 forskjellige konferanserom med en total kapasitet på 130 personer. Som et av Norges ledende konferansehotell er du fremdeles sikret et vellykket opphold eller konferanse på Quality Airport Hotel Gardermoen! Når hotellet står ferdig i mars 2018 vil vi tilby 455 rom og en konferansekapasitet opp til 800 personer i vår storsal alene. Vi vil i tillegg tilby Brasserie X, vår fantastiske à la carte restaurant, kaffebar, store og lyse lounge-områder, state of the art treningrom – alt på et plan! 

Nær Oslo Lufthavn Gardermoen

Vår beliggenhet er ideell for konferanser, med kun 45 km til Oslo sentrum og 8 min med shuttlebuss til Oslo Lufthavn Gardermoen er hotellet det perfekte møtepunktet eller utgangspunktet for din neste tur. Tar du en natt hos oss i forbindelse med din ferie passer vi på bilen din uten ekstra kostnader mens du er borte! Les mer om tilbudet her.

Rolige grønne omgivelser

Hotellet har store grøntarealer uten naboer og innsyn, hvor du kan slappe av og få ro i kropp og sjel enten du er her i forbindelse med en konferanse eller på gjennomreise. Vi har skogen som nærmeste nabo med flotte turstier til både sykkel- og løpeturer, kun 5 min gange fra hotellet finner du også badeplass på sommeren og skøytebane på vinteren. Jessheim sentrum finner du kun 2,5 km fra hotellet med et rikt kulturliv, kino og gode shoppingmuligheter. Quality Aiport Hotel Gardermoen kan med andre ord tilby mye mer enn kun nærhet til flyplassen! 

Konferanse og event

Fra mars 2018 vil vi være en arena for alt fra små møter til store konferanser på opp til 800 personer i vår største storsal. Med 455 dobbeltrom, en total konferansekapasietet på godt over 1000 personer og nærhet til både Oslo og OSL står vi alltid klar til å lage en hver konferanse og event til en kjempesuksess! 

Cash free

Quality Airport Hotel Gardemoen gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Lokevegen 7 2067 Jessheim , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Ta buss S-22

Fra Oslo Sentralstasjon

Ta flytoget til OSL, eller lokaltog til Jessheim

Taxi

Vi rekommenderar Øvre Romerike Taxi, telefon +47 03550.

Om Quality Airport Hotel Gardermoen

Antall hotellrom

181 stk - 362 sengeplasser

Antall konferanselokaler

6 forskjellige rom – plass til over 130 deltagere

Avstand Gardemoen flyplass

5 km - ca 8 minutter med bil, 15 min med shuttlebuss

Avstand Oslo Sentralstasjon

45 km - ca 30 minutter med bil

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.