Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell ved Oslo Airport

Oslos hovedflyplass ligger i Akershus fylke, 45 kilometer nord for Oslo. Både flytog og flybuss tar deg enkelt til og fra Oslo.

Skal du på konferanse, ha møte eller arrangere event ved Oslo Lufthavn, Gardermoen? I underkant av to kilometer fra Gardermoen har vi to hotell, hvorav det ene er Norges største konferansehotell. Hotellet har restaurant, bar, store konferanselokaler og direkte tilknytning til et 13000 kvadratmeter stort kongressenter. Kongressenteret har fleksible og moderne møterom og kongressaler, og kan ta imot hele 4500 personer til middag. I tillegg har vi et av Norges ledende kurs- og konferansehotell bare fem kilometer unna flyplassen, med restaurant, bar og plass til over 1100 gjester. Skal du overnatte i nærheten av flyplassen i forbindelse med ferie og reise? Sov behagelig, spis godt og lad opp på et av våre hotell ved Gardermoen, i umiddelbar nærhet til Norges internasjonale knutepunkt. Alle våre tre hotell ved flyplassen tilbyr tidlig frokost, treningsrom og gode parkeringsmuligheter. Ikke minst går det shuttlebusser flere ganger i timen mellom Gardermoen og alle våre tre flyplasshotell. Fra våre hotell ved Gardermoen kan du komme fort frem og dra raskt videre til din destinasjon.

Les mindre
38 hotell i Oslo Lufthavn

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.