Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

København: 13. august - 18. august 2019

I midten av august arrangeres Copenhagen Pride Week. Dette er en uke som hyller mangfold, fellesskap og kjærlighet, uavhengig av legning.

Hva skjer under Copenhagen Pride Week 2019?

Fra 13. august - 18. august er det Copenhagen Pride Week i den danske hovedstaden. Gratiskonserter, debatter, pop-up shops og mengder av kjærlighet og feststemte mennesker - og såklart Prideparaden!

Når er Copenhagen Pride Parade?

Lørdag 17. august kl. 13.00.

Paraden går gjennom sentale deler av København og er ca. 3,3 km lang. Avgang fra Frederiksberg kl. 13.00. Paraderuten er fra Frederiksberg Rådhus til Københavns Rådhusplads via Frederksberg Allé og Vesterbrogade.

I 2018 gikk hele 25.000 personer i paraden, og 300.000 var tilskuere. En opplevelse å få med seg!

I løpet av Copenhagen Pride blir det en rekke spennede arrangementer som setter fokus på mangfold, likeverd og skeiv kjærlighet. Følg med - snart kommer årets program på denne siden!
Fullspekket guide

Fullspekket guide - Slik feirer du Pride 2019!

Sommeren innebærer sol, varme og avslappende fridager. Men, sommeren innebærer også Pride – en pulserende og stolt folkefest som hyller mangfoldet. La oss tipse deg om hvordan du feirer Pride 2019 på best mulig måte!

Les guiden om Pride i Norden
Bo best under Pridefeiringen!

Kom og feir med oss på våre hotell i København

Trenger du et sted å bo under Pride i København? Vi har rom for alle. Vi har flere hotell i København, så finn din favoritt, og book i dag. Pride arrangeres også i flere andre byer der vi har hotell. Hva med å reise rundt på en Prideturnè i sommer? Vi har flere hotell i Norge, Sverige, Finland og Baltikum.

Se våre hotell i København og book her

Arrangementer under Copenhagen Pride Week

Samtidig som Copenhagen Pride Week tar over gatene i København, har Nordic Choice Hotels events på våre hotell. Kom og feir med oss!

<3

Share your love stories!

Når: Hele Copenhagen Pride Week 2019

Skriv din kjærlighetshistorie på en av våre LOVE walls i lobbyen på Clarion Hotel® Copenhagen Airport, Comfort Hotel® Vesterbro, Quality Airport Hotel Dan

Tilbakeblikk på København Pride Parade 2018

Se bildedrysset fra folkefesten!

København Pride Parade 2018 ble arrangert 18. august - og ble en stor suksess! Gatene ble fylt med kjærlighet, varme og aktuelle temaer.

Les artikkelen og se bildedrysset her

Sterke stemmer i Pride-bevegelsen

Bli inspirert av menneskene som daglig jobber for like rettigheter og muligheter for alle

Carolin sin pappa kom ut som homofil “Er så stolt av han!”

Hva skjer når livet forandres uten at du selv har valgt det? Hvordan reagerer man når familien splittes og en av foreldrene plutselig kommer ut som homofil? For Carolin Solskär, 27, fra Sverige, ble dette en turbulent tid som til slutt førte til en viktig samtale som ga svar på mange spørsmål.

 

Carolins historie & råd

Stolte foreldre: “Utrolig viktig at det finnes gode forbilder”

Vi har truffet den ideelle organisasjonen Stolta föräldrar till HBTQ-barn (HBTQ er tilsvarende LHBT i Norge), og fått verdifulle tips fra foreldre som har gått igjennom sine egne “komme-ut” prosesser. 

Les mer om Stolte foreldre
Alt du trenger å vite om Pride!

Hvorfor feirer vi egentlig Pride?

Hva betyr fargene i "regnbueflagget"? Og hvilke hendelser har vært med på å forme Pridefeiringen? Få svarene her.

Les alt du trenger å vite om Pride

Vil du vite mer om Pride?

Nordic Choice Hotels – Stolt partner til Pride i Norden

Nordic Choice Hotels – Stolt sponsor til Pride

I Nordic Choice Hotels bryr vi oss om mangfold, og vi arbeider hardt for like rettighter og muligheter. Derfor er det med stolthet og glede at vi i år er sponsor til Pride i hele Norden!

tilbake til startsiden for Pride
2.564.411.001 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.