Tekniske problemer

For øyeblikket opplever vi tekniske problemer. Det er ikke mulig å logge inn, og nettsiden vår er treg. Vi anbefaler at du booker rom hos oss på choicehotels.com.Vi jobber hardt med å løse problemet så fort som mulig. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

  • Lobby area with large photograph on the wall by Vera Lutter.

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter over bakken reiser Clarion Hotel Malmö Live seg, et nytt landemerke i byens silhuett. En møteplass langt utover det vanlige både for byens innbyggere, besøkende og konferansegjester. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Malmö Live 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Clarion Hotel Malmö Live, en møteplass både for lokale og internasjonale gjester.

Se deg omkring i hotellet med våre 360 graders panoramabilder. 

Perfekt beliggenhet i Malmø

Beliggenheten er perfekt, ved siden av sentralstasjonen og høyskolen og med kort vei til kultur, underholdning, shopping, parker og Malmøs egen strand, Ribersborg. Via Malmøs Citytunnel når du stasjonene Triangeln og Hyllie på bare et par minutter. Er du interessert i arkitektur og setter pris på gammelt som nytt, finner du både Malmöhus Slott og Turning Torso på gangavstand fra hotellet. Les mer om Malmø her.

Restaurant og skybar

Sugen på latinamerikans streetfood? Eller smaker fra Manhattan i et spennende møte med skånske råvarer? Kanskje også en luksuriøs cocktail i skybaren, 85 meter over havet? Marcus Samuelsson, en av verdens mest fremgangsrike kokker, står for smaksensasjonene i huset og har tatt frem to restaurantkonsept - Kitchen & table samt Eatery Social Taqueria. Her kan du booke bord i restaurantene!

The Terrace

I oktober får vi en ny takterasse, som blir bygget på den laveste bygningen som vender mot elven. Se frem til en crossover fra takbarer i Miami og Berlin med streetfoodinspirert mat og herlige drinker. Våre to restauranter, Eatery Social Taqueria og Kitchen & Table serverer mindre retter, perfekte som snacks til drinken eller som middag, fulle av smakskombinasjoner fra alle verdenshjørner. Malmö you are invited!

Cash free

Clarion Hotel Malmö Live gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Clarion Living Room Café/Bar

I Clarion Living Room byr vi inn til herlige dager og kvelder med musikk, kunst og design i fokus. En enklere lunsj eller kaffe i løpet av dagen eller en botanisk verden med Gin & Tonics i verdensklassen på kveldene.  Les mer om hva som skjer på hotellet her!

Regionens største kongresshotell

Vil du ha en liten workshop eller en stor galla? Vi fikser! Med fleksible lokaler skaper vi kreative løsninger for å sette deg og dine ønsker i fokus. Med vår store kongressal for 1500 personer, rett ved Malmö Centralstation, kan du nesten ikke finne en mer tilgjengelig destinasjon for din neste konferanse. Les mer om konferanse her!

Suiter

Oppgrader oppholdet ditt og bo som en sportsstjerne på 23. etasje kan du slå på stortromma med Zlatansuiten eller Chlumska-suiten, navngitt etter to legendariske sports- og eventyrslegender fra Malmö.  Les mer om våra suiter her! 

Treningsrom & Relax

På treningssenteret vårt forbrenner du kaloriene fra kvelden før og her har du også tilgang til tradisjonell badstue. Vi har også personlige trenere på plass. Vil du heller ta en joggetur i omgivelsene ligger Slottsparken på behagelig gangavstand. Spør i resepsjonen, så får du gode tips om de beste joggerundene! Les mer om treningsrommet vårt her.

Handikaptilpassede rom

Clarion Hotel Malmö Live tilbyr selvsagt hotellrom som er tilpasset for personer med funksjonshemninger. Disse rommene er tilpasset rullestolbrukere, samt hørsel- og synsskadde. Kontakt oss for mer informasjon.

Sentrum for musikk, kunst og design

Clarion Hotel Malmö Live ligger vegg-i-vegg med Malmö Live Konserthus og tilbyr fantastiske forestillinger innen alle sjangere for både hotellgjester og lokale. Er du interessert i kunst kan vi også friste med en stor samling internasjonal og moderne kunst som henger i hotellets fellesarealer.

We Care

We Care er samlenavnet på vårt bærekraftsarbeid som vi utfører som hotell, og vi har seks ulike fokusområder. Les mer om de her! Vi er et ISO 14001-sertifisert bygg, som innebærer at vi blir stadig utfordret og fulgt upp når det gjelder vårt miljøarbeid. Lokalt fokuserer vi på Malmö, og jobber med spørsmål innen mangfold og integrering. Les mer her!

Sweet Dreams

Nordic Choice Hotels samarbeider med UNICEF, og arbeider aktivt for at barn ikke skal bli utsatt for menneskehandel. Dette kaller vi Sweet Dreams! Sammen med våre gjester skal vi bidra til at barn i Kambodja som er utsatt for menneskehandel skal få en natt i trygghet. Vi gir gjennom dette prosjektet barna en seng å sove i, omsorg og muligheten til å gå på skolen. Menneskehandel er i dag verdens nest største kriminelle virksomhet og påvirker hvert år mer enn 1,2 millioner barn rundt om i verden. Gjennom UNICEFs ulike aktiviteter bidrar vi sammen som en viktig økonomisk støtte, så flere barn kan få hjelp. Detta kan våra gäster bidra till, genom att tacka nej till flernätters-städning. För varje rum som tackar nej skänks 10 SEK till UNICEF. Your SWEET DREAMS makes children dream sweet.

Kontakt

  • Dag Hammarskjölds torg 2 21118 Malmö , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Tog

Tog til Malmø sentralstasjon

Buss

Buss til holdeplass Anna Lindhs plass

Fra Malmö Airport

Flybuss til Malmø sentralstasjon

Fra København flyplass, Kastrup

Tog til Malmø sentralstasjon

Taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir, telefon +46 40 700 00

Om Clarion Hotel Malmö Live

Antall rom

444 stk - 822 senger

Antall konferanselokaler

23 stk - kapasitet for opptil 1500 personer

Avstand flyplasser

København flyplass, Kastrup: 25 km
Malmö Airport Sturup: 30 km

Avstand offentlig transport

Malmø sentrastasjon: 100 m

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo Fighters

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.