Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Sign Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Sign

Stockholm,  Sverige

Velkommen! Her finnes det lyse hotellrom innredet i skandinavisk design, fleksible konferanselokaler, bar og restaurant Kitchen & Table Norrmalm samt Selma City Spa med oppvarmet utendørsbasseng, badstue og spabehandlinger. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Sign 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel® Sign

På Clarion Hotel Sign gjør du mer enn å bare sove. Hos oss spiser du godt og slapper av i spaavdelingen mellom shoppingturer og utekvelder.

Stockholms beste beliggenhet

Clarion Hotel Sign ligger midt i det sentrale Stockholm, tett på shopping, teatre, restauranter, klubber og barer. Du finner hotellet noen få minutter fra Stockholms Centralstation, tunnelbane, tog, busser og Arlanda Express.

Skandinavisk design og arkitektur

Hvor du en befinner deg på hotellet vil du kunne oppleve klassisk skandinavisk design, hvor kunst design og arkitektur står i fokus. Hotellet er tegnet av arkitekten Gert Wingårdh og er utført i granitt og glass som reflekterer hverdagslivet og den grønne parken utenfor. Innenfor den spektakulære fasaden finner du materialer som klart-, hvitt-, røykfarget og ravfarget glass, tre, lær, stein og glasert keramikk. Legg til grønne og lekende glasskilder, og drøm deg bort til det som venter deg på hotellet.

De ulike etasjene og hotellrommene er representert av verdensberømte ikoner innen klassisk design som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Alvar Aalto og Poul Wolther. Her kan du velge om du vil spandere en natt, eller to, på den svenske, norske, finske eller danske etasjen – It’s all up you!

Kitchen & Table Norrmalm

Frister det med brunsj, lunsj eller middag med influnser fra Manhattan i et spennende møte med nordiske smaker? Eller en classic cocktail i baren? Forresten, vi har Not So Classic cocktails også! I kombinasjon med en mikset barmeny er du velkommen alle dager i uken til vår bar og restauarant Kitchen & Table Norrmalm.

Selma City Spa

Spaavdelingen vår finner du i åttende etasje, med en fantastisk utsikt over Kungsholmen. Nyt en drink på terrassen, ta en dukkert i vårt utendørs oppvarmede svømmebasseng eller bestill en velgjørende spabehandling. Som hotellgjest har du førsteprioritet samt rabattert inngangspris. 

Handikapptilpassede rom

Clarion Hotel Sign tilbyr rom som er tilpasset for å være tilgjengelige for rullestolbrukere, hørselshemmede og svaksynte. Kontakt oss for mer informasjon om våre handikapptilpassede rom og fasiliteter.

Cash free

Clarion Hotel Sign gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Your phone is your hero!

Yes, det er sant - du kan gjøre det meste med din telefon når du bor hos oss. Du kan sjekke inn, åpne hotelldøren din, betale for overnattingen, sjekke ut og du kan booke din neste overnatting hos oss - alt med mobilen! Det beste av alt er at du kan chatte direkte med resepsjonen! Perfekt om du har noen spørsmål når du er oppe på rommet. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned Nordic Choice Hotels appen (gratis) - magisk!

Samfunnsansvar- #YESWECARE

Som et stort hotell burde man være snill og tenke på omgivelsene. Vi bryr oss om planeten vår og menneskene på den. På Clarion Hotel Sign serverer vi for eksempel 100% palmeoljefri-mat, økologiske omeletter og MSC/ASC-merket fisk. På frokostbuffeten vår finner du mange økologiske- og Fairtrade-merkede alternativ, i tillegg til at frokosttallerknene er mindre i størrelse, da det har resultert i mindre matsvinn. Trener du på treningsrommet kan du trene på "grønne maskiner" som tar vare på energien fra treningen og sneder den ut i Stockholms elnett. I vår bærekraftig bar drikker du klimasmarte cocktails. Vi støtter og hjelper EuroPride2018, Unga Station (Stockholms Bymisjon), den svenske Kreftforeningen og UNICEF. Selvsagt er vi ISO 14001 sertifisert og jobber for å ta vare på planeten vår på beste måte. Vil du vite mer? Kontakt vår We Care-ambassadør Charlotte Rehn. 

Opplev det beste av Skandinavia, midt i Stockholm - velkommen til Clarion Hotel Sign!

Kontakt

  • Telefon: +46 8 676 98 00
  • Faks: +46 8 676 98 99
  • E-post: cl.sign@choice.se
  • Org. nr: 556466-0107
  • Östra Järnvägsgatan 35 10126 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tunnelbane

Tunnelbanestasjon T-Centralen

Buss

Buss 69, 53 eller 65 til Norra Bantorget
Buss 1 til Vasagatan

Fra Arlanda

Arlanda Express til Stockholm Centralstation.

Taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM.

Bra å vite

I høst så kommer veiene rundt hotellet til å bli bygd om for å skape et tryggere og mer levende bysentrum. Med start i uke 40 og 4 uker fremover så kommer det til å være veiarbeid i Norra Bantorget som gjør at trafikk til hotellet kommer til å bli omdirigert.

Trafikken som kommer fra sør og rundt Norra Bantorget kommer i denne perioden til å dirigert om via Västmannagatan, Kammakargatan og Torsgatan til Östra Järnvägsgatan og Clarion Hotel Sign. Trafikk som kommer fra nord kommer ikke til å bli påvirket da Torsgatan er åpen som vanlig under hele perioden.

Finner du ikke frem?

Finner du ikke veien eller om du har noen spørsmål er det bare å kontakte oss på +46 08-676 98 00 eller via cl.sign@choice.se.

Om Clarion Hotel Sign

Antall hotellrom

558 stk - 1116 senger

Antall konferanselokaler

10 stk - plass til over 1220 deltagere

Avstand flyplasser

Arlanda Airport: 40 km, ca 35 min
Bromma flyplass: 8,7 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Norra Bantorget: 100 m
Bussholdeplass Vasagatan: 200 m
Tunnelbanestasjon T-centralen: 300 m
Stockholm Centralstation: 300 m

Om Clarion Hotel®

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.