Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Prisma Skövde ,  Sverige

Quality Hotel™ Prisma

Skövde,  Sverige

Quality Hotel Prisma er et moderne konferansehotell beliggende rett ved Boulognerparken i sentrum av Skøvde. Med gangavstand til handlegate, kultur- og underholdningstilbud er du garantert et spennende opphold i Skøvde. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Prisma 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Prisma er et konferanse- og familiehotell, beliggende sentralt i Skøvde. På gangavstand finnes Skøvde Rececentrum og Skøvde City med sine mange butikker og restauranter.

Beliggenhet og omgivelser

Quality Hotel Prisma ligger i vakre omgivelser ved Boulognerparken, en grønn oase midt i Skøvde. Fra hotellet tar du deg enkelt til turistmål som Hornborgarsjøen, Läckö slott og Skara sommerland.

Parkering

Kommer du med bil, tilbyr vi parkering i garasjen vår. Det er gratis parkeringsplasser i gatene rundt hotellet, ved ledig plass. Her kan du lese mer om våre parkeringsalternativ og kostnad.

Konferanse

Hotellets moderne og lyse konferanselokaler kan ta i mot totalt 180 deltagere. Vårt personale kan selvsagt hjelpe deg med å planlegge små og store arrangement. Du vet vel også at det er fritt frem å forsyne seg med softis og popcorn under hele konferansen når du bestiller konferanse hos oss? En garantert suksess!

Restaurant og bar

Her på Quality Hotel Prisma har vi en koselig restauant hvor du kan nyte god mat og drikke. Vi serverer frokost, lunsj og middag i stilrene omgivelser. Hos oss kan du lene deg tilbake mens personalet tar seg av resten.

Sweet Dreams Stay

Vårt prosjekt Sweet Dreams er et samarbeid med UNICEF der vi hjelper barn utsatt for menneskehandel til en trygg natt søvn. For å bidra til dette prosjektet så rengjør vi ditt rom kun på forespørsel når du bor mer enn en sammenhengende natt hos oss. For hvert rom som ikke rengjøres så donerer vi 10 SEK til UNICEF. Samtidig reduserer vi bruken av kjemikalier, energi og vann. Sammen kan vi gjøre en forskjell! Mer info om Sweet Dreams.

For laget og heiagjengen

Vi er glade for å kunne tilby våre idrettsgjester rabattert pris i forbindelse med kamper, konkurranser og løp. Få den beste starten på idrettsarrangementet med en god seng, mulighet til både tidlig innsjekk og sen utsjekk, samt egen idrettsmeny. Les mer om våre tilbud og rabatter for deg som reiser med idretten.  

Avkobling og trening

Vil du slappe av en stund? Det gjør du kanskje best i vår badstue som er gratis å bruke for alle våre gjester. Vegg i vegg med badstuen ligger treningsrommet vårt og venter på deg – fullt utstyrt med frivekter og maskiner for både kondisjon og styrke. Om du har lyst å trene utendørs finnes det fine joggerunder og turer i nærheten av hotellet. Spør i resepsjonen, så hjelper vi deg med tips og kart.

Cash free

Quality Hotel Prisma gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål. 

Velkommen til Skövde og Quality Hotel Prisma!

Kontakt

  • Telefon: +46 500 48 80 00
  • Faks: +46 500 48 83 40
  • E-post: q.prisma@choice.se
  • Org. nr: 556597-7476
  • Ekedalsgatan 2 54124 Skövde , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Skøvde Resecentrum.

Buss

Ta buss 4 fra Resecentrum, gå av ved holdelplassen Volvo B-port.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Skövde, 
telefon +46 0500-416 500

Om Quality Hotel Prisma

Antall hotellrom

107 stk - 150 sengeplasser

Antall konferanselokaler

5 stk - plass til 80 deltagere

Avstand Landvetter flyplass

148 km - ca 2 timer med bil

Avstand lokaltrafikk

Skøvde Resecentrum: ca 400 m
Bussholdeplass Volvo B-port: 50 m  
Buss fra Skøvde Resecentrum tar ca 5 minuter.

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.