Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

GoSportive – sporty priser for idrettslag, foreninger og forbund!

Både utøvere, trenere og støttespillere trenger hvile og energipåfyll. Hos Nordic Choice Hotels får alle idrettslag, fotballmammaer, turnpappaer og store som små venner rabatterte priser på hotellovernatting ved idrettsarrangementer.

GoSportive – fra 265 kr. per person

Hva er GoSportive?

GoSportive ønsker alle slitne fotballføtter, sultne skiløpere og deres gode hjelpere velkommen! Med GoSportive byttes idrettsarrangementets soveposer og gymsaler ut med gode senger, hotellputer og deilige frokoster.
På både Quality Hotel™, Comfort Hotel® og Clarion Hotel® gir vi rabatterte priser for både idrettslag, foreninger og forbund. Våre idrettspriser får du enten det gjelder turnering, cup, samling, eller konkurranse. Også foreninger og forbund får GoSportive ved sine møter og samlinger.

 

Se priser og vilkår her!

 

Finn hotellet som passer deg

Quality Hotel™ ligger i utkanten av byen eller ved flyplassen, med gode parkeringsmuligheter, konferanseavdeling og restaurant. Midt i byen ligger urbane Comfort Hotel® med gode senger og de rimeligste prisene. Clarion Hotel® er pulserende hotell i kjernen av storbyene med mye plass for sosiale aktiviteter. På Clarion Hotel og Quality Hotel er også kostnadsfritt samlingsrom, idrettsmeny, tidlig innsjekk og sen utsjekk tilgjengelig.

Idrettsmeny

Vi ønsker at våre idrettshelter skal få et så godt opphold som mulig, og med god mat i magen er sjansene større for at dere skal kunne prestere maksimalt. Vi fikser menyen for dere.

Uansett hvilket hotell dere velger venter en deilig natts søvn og en stor og god frokostbuffet.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.561.357.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.