Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Prisma Skövde ,  Sverige

Quality Hotel™ Prisma

Skövde,  Sverige

Quality Hotel Prisma er et moderne konferansehotell beliggende rett ved Boulognerparken i sentrum av Skøvde. Med gangavstand til handlegate, kultur- og underholdningstilbud er du garantert et spennende opphold i Skøvde. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Prisma 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Standard to enkeltsenger Maks 2 personer

Les mer
Våre standard dobbeltrom på 20 kvadratmeter er funksjonelle og lyse med eikegulv og har to enkeltsenger på 80 cm, eller en dobbeltseng på 160 cm i bredden. Rommene er innredet med skrivebord, lenestol, sofabord, og tv. Baderommet har hårføner, samt dusj eller badekar. Rengjøring er inkludert, men du må henge Rengjør rommet mitt-skiltet på utsiden av hotellrommet senest 23.00 dagen før du ønsker rommet rengjort.
 • Trådløst Internett
 • Røyking ei tillatt
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Superior dobbeltrom (enkeltsenger) Maks 2 personer

Les mer
Superior dobbeltrom på 21 kvadratmeter er funksjonelle og lyse rom med gulv av eik, og to senger på 90 cm. Rommene er utstyrt med skrivebord, tv, badekåper og tøfler, aviser og vannkoker. Baderommene har hårføner og badekar. Alle våre superiorrom vender mot den grønne Bologerparken. Rengjøring er inkludert, men du må henge Rengjør rommet mitt-skiltet på utsiden av hotellrommet senest 23.00 dagen før du ønsker rommet rengjort.
 • Trådløst Internett
 • Røyking ei tillatt
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Familierom Maks 2 personer + 1 ekstra

Les mer
For dere som er flere enn to personer er våre familierom på 21 kvadratmeter helt perfekte. Rommene er innredet i skandinavisk stil, og utstyrt med to 80 cm brede enkeltsenger eller en 160 cm bred dobbeltseng, fotskammel, lite sofabord og skrivebord. Våre familierom har også en 130 cm bred sovesofa eller en 90 cm bred sovestol. Noen av disse rommene vender mot Boulognerparken. Baderommet har dusj eller badekar. Rengjøring er inkludert, men du må henge Rengjør rommet mitt-skiltet på utsiden av hotellrommet senest 23.00 dagen før du ønsker rommet rengjort.
 • Trådløst Internett
 • Røyking ei tillatt
 • Familierom
 • Sovesofa
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.561.357.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.