Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten møter du et boutiquehotell i storformat - spennende design inspirert av 60-tallet og et unikt utvalg av mat og drikke. Hotellet ligger i sentrale Stockholm i den fasjonable bydelen Kungsholmen. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel Amaranten ligger sentralt i Stockholm, kun en 8 minutters gåtur fra sentralstasjonen og Stockholm sentrum. Perfekt beliggenhet for deg som vil oppleve alle Stockholms severdigheter. På hotellet trives de som verdsetter unikt, moderne design inspirert av 60-tallet. Du som elsker god mat og drikke finner fort en favorittplass i våre barer og restauranter. Hos oss finner du også et treningsrom og konferanseavdeling.

Local vibes midt i Stockholm

Clarion Hotel Amaranten ligger i den levende bydelen Kungsholmen, som er omringet av vann og flotte turstier. Her er du i nærheten av severdigheter, shopping og den stockholmske bypulsen. Det er dessuten tett med restauranter på Kungsholmen med mange uteserveringer og hyggelige plasser. Her trives familier, par, og businessreisende. Ti minutters gåtur unna ligger Stadshuset der det daglig går båter ut til Stockholms skjærgård.  Les mer om Stockholm her.

Rett utenfor hotellentreen finnes tunnelbanen som tar deg til T-centralen og Kungsträgården og sentrum på bare fire minutter. Her kan du hoppe på trikken til Skansen, Gröna Lund, Abba the Museum, Nordiska museet og Vasamuseet. Vil du gå tar det bare ti minutter til Hötorget. 

Fun dining på restaurant Kitchen & Table - restaurant og bar

Velkommen til vår nye restaurant, Kitchen & Table Kungsholmen, et restaurantkonsept i samarbeid med kokken Marcus Samuelsson. Vi kaller det Fun Dining hos Lucky No. 13, der vi kombinerer Kungsholmen og Manhattan. En kombinasjon av to så spesielle øyer kan bare bli noe utenom det vanlige. Dessuten har hotellet en av Stockholms triveligste hotellbarer, hvor du kan nyte både klassiske og nye drinker, god vin og flere spennende ølsorter i et avslappende miljø.

Tap tap – come on in til vår cocktailbar Tap Room

Hos Clarion Hotel Amaranten finner du Tap Room – en unik cocktailbar i stilfult 60-tallsmiljø. Her har vi tatt trenden med vellagede cocktails på kran fra New York til Kungsholmen i Stockholm. Vi serverer drinker sammen med smakfulle mellomretter fra vårt åpne kjøkken. En selvsagt destinasjon i Stockholm.

Trening og badstue

Under oppholdet ditt kan du besøke treningsrommet vårt som ligger på entréplan.
I mai, juni og juli 2019 renoveres relaxavdelingen vår. Etter det kan vi ønske velkommen til nytt og stilig treningsrom og badstu. We can't wait to show you the result!

Sweet Dreams Stay

Når du bor på Clarion Hotel Amaranten i flere netter kan du hjelpe oss med å ta vare på miljøet. Du tilbys muligheten til å velge bort rengjøring av rommet ditt en natt. Vi donerer 10 kroner per rom til Nordic Choice Hotels og UNICEFs prosjekt Sweet Dreams, som hjelper barn i Kambodsja som er utsatt for menneskehandel. Gjennom prosjektet gir vi barn en seng å sove i og mulighet til å gå på skole. Vi reduserer altså forbruket av elektrisitet, vann og kjemikalier for en god sak.  

Cash free

Clarion Hotel Amaranten gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Kungsholmsgatan 31 112 27 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tunnelbane

Blå linje til Rådhuset

Buss

Buss 1, 50, 53, 54, 61, 65
Gå av på Rådhuset eller Kungsbroplan bussholdeplass

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express til Stocholm Centralstation.
Bytt til tunnelbane eller buss.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm,
Taxi 020 eller Taxi Kurir. 

Om Clarion Hotel Amaranten

Antall hotellrom

461 rom 

Antall konferanselokaler

10 stykker - total kapasitet for 200 deltakere. Rommene har kapasitet for 2 - 75 personer. 

Avstand flyplass

Arlanda Airport: 40 km, ca 45 min
Bromma Flyplass: 7,8 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Tunnelbanestasjon Rådhuset: 0 m
Bussholdeplass Scheelegt: 10 m
Stockholms Centralstation: 750 m

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo Fighters

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.396.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.