Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Aronsborg Konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Se alle hotell i Bålsta, Sverige

Aronsborg Konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborg Konferenshotell ligger vakkert til ved innsjøen Mälaren, en time med bil fra Stockholm, Arlanda og Uppsala. Her har vi kapasitet og lokaler for alle typer møter, konferanser og events. Du er også velkommen som privatgjest for overnatting.

Aronsborg Konferenshotell

Aronsborg Konferenshotell utenfor Stockholm er ikke et ombygd herskapshus eller et maskert byhotell. Allerede ved første spadetak visste vi hva Aronsborg skulle være: Et unikt kurs- og konferanseanlegg, nøye planlagt for å oppfylle sitt formål.

Beliggenhet

I nærheten, men likevel langt nok borte! En av fordelene med Aronsborg er nettopp vår geografiske beliggenhet. Hotellet ligger vakkert til ved innsjøen Mälaren, men fortsatt nær og lett tilgjengelig fra både Stockholm og Arlanda. Du tar deg enkelt hit med buss fra Arlanda, med tog fra/via Stockholm eller med bil.

Event for 500 personer

Som kurs- og konferanseanlegg er Aronsborg noe helt unikt. Bare det at vi kan håndtere grupper på alt fra 2 til 500 personer er unikt i seg selv. Enda mer unikt er alle våre muligheter til å tilpasse møtelokaler og omgivelser - til alt fra små møter rundt runde bord, til store kongresser, konferanser eller produktlanseringer.

Kjærlighet, omtanke og sjokolade

Aronsborg filosofi er "Kjærlighet, omtanke og sjokolade". Dette reflekteres i alt vi gjør på Aronsborg. Kjærlighet og omtanke står for at vi vil være ekte i vårt møte med deg som gjest, og for at vi oppriktig elsker å gi god service. Service og vertskap er våre desidert viktigste ingredienser for at du skal trives og ville komme tilbake til oss. Sjokolade symboliserer vår profil når det gjelder sansestimuli, i form av innredning, smaker og dufter.

Sjokoladeskole

En av de mest populære aktivitetene på Aronsborg er sjokoladeskolen vår, hvor du kan lage dine egne sjokoladetrøffler og praliner. I vår Event Court, ved matlagingsøyene våre, kan opp til 72 personer lære seg å lage og smaksette sjokoladetrøffler og praliner, samtidig som man lærer mer om sjokoladens spennende verden.

Mer sjokolade

Kjøkkensjefen vår har til og med spesialkomponert en flerrettersmeny med kakao som ingrediens i samtlige retter. Bestill, og få nydelige smaksopplevelser. Du kan også bestille klassiske sjokoladesmakinger, sjokoladesmakingsaktivitetene Chocolate Break, Afternoon Xoco Tea, Sjokoladedrikkskole og mye mer med temaet sjokolade. 

Kontakt

  • Box 254 74626 Bålsta , Sverige
via Google Maps

Bestille konferanse

OBS! Aronsborg Konferenshotell er ikke mulig å booke online. Kontakt oss gjerne for mer informasjon og booking på telefon +46 8 22 59 59 eller via bokning@aronsborg.se.

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Bålsta stasjon,
bytt til lokalbuss eller taxi.

Buss

Lokalbuss 301 til holdeplass Helgövägen/Aronsborg.

Fra Arlanda flyplass

SL-buss 579 går en gang i timen mellom kl. 06.00 - 19.00 til Bålsta bussterminal. Alternativt taxi til hotellet.

Fra Bålsta stasjon

Lokalbuss 301 eller taxi til hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Bålsta Taxi,
telefon +46 171 500 49.

Om Aronsborg Konferenshotell

Antall rom

196 stk - 390 senger

Antall konferanselokaler

18 stk - 38 grupperom

Avstand flyplass

Arlanda flyplass: 5 mil,
ca. 40 min med bil

Avstand lokaltrafikk

Bålsta stasjon: 2 km

Bussholdeplass Helgövägen/Aronsborg: 100 m

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.