Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken Linköping ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Linköping,  Sverige

Linköpingshotellet Clarion Collection Hotel Slottsparken har åpnet som en del av Nordic Choice Hotels med supersentral beliggenhet i Storgaten. Her venter 146 moderne hotellrom, treningsrom og takterrasse med boblebad. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Nå har et av Linköpings mest populære hotell blitt en del av Clarion Collection-familien. Vi gir en varm velkomst til Clarion Collection Hotel Slottsparken. Sentral beliggenhet i rolig miljø på Storgatan rett ved Domkyrkan og 1,2 kilometer fra Linköpings sentralstasjon. Her venter 146 moderne hotellrom, gratis wifi, takterrasse med boblebad, kaldt kulp og badstue, treningsrom, restaurant og bar.

Nytt navn

Hotellet har tidligere gått under navnet Priceless Hotel, men har nå byttet navn til Clarion Collection Hotel Slottsparken. På den andre siden av gaten fra hotellet ligger Linköpings slott og slottsparken. Vi er stolte over å kunne tilby dette hotellet for deg som vil bo luksuriøst og sentralt i Linköping.

Kveldsmat og kaffe er inkludert

Populært hos gjester på Clarion Collection er ettermiddagskaffen og kveldsmaten som serveres hver dag. Bor du på hotellet inngår frokost og de nevnte måltidene hver dag.

Cash free

Clarion Collection Hotel Slottsparken gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål

Nabo med Domkyrkan

Clarion Collection Hotel Slottsparken ligger på Storgatan 76, like ved Linköpings Domkyrka og to kvartaler fra oasen Trädgårdsföreningen. Du er 400 meter fra Stora torget via Storgatan og fem minutters gange fra Linköpings kongress- og konsertanlegg. Med andre ord tilbyder Clarion Collection Hotel Slottsparken en god og sentral beliggenhet for deg som vil bo midt i Linköping.

4 møtelokaler

Leter du etter sentrale møtelokaler i Linköping? Vi har 4 lokaler tilgjengelige for konferanser, møter og private arrangementer. Fra tradisjonell møblering og styrerom, til kreative rom med komfortable lenestoler. Det største lokalet har plass til opptil 80 personer. Her finnes alt utstyr møtet måtte trenge, og vi tilbyr både konferansepakke med overnatting og hel- og halvdagskonferanser. Vil du ha en mer avslappet stemning kan du også booke loungemøte i lobbyen. Kontakt oss for mer informasjon og bestilling.

Populære Beer & Burger

På hotellet har vi den populære restauranten Beer & Burger. Der serverer vi de beste burgerne, grillrettene, salater og milkshakes, og du kan velge fra et stort utvalg av øl.

Cocktail & Piano Bar

Vil du mingle eller hygge deg i fred og ro med en god drink, bør du slå deg ned i vår Cocktail & Piano Bar. Her har vi et stort bartilbud og du kan bestille mat fra barmenyen.

Takterrasse med boblebad

Liker du en herlig utsikt og boblebad? Kom opp til takterrassen vår og koble av i boblebadet. Helt klart det mest luksuriøse stedet å speide utover Linköping fra.

Treningsrom og relaxavdeling med basseng og badstue

I kjelleren har vi en relaxavdeling med et moderne treningsrom med tredemølle, spinningsykler, treningsapparater og frie vekter. Ved siden av treningsrommet er det en herlig relaxavdeling med moderne badstu og et oppfriskende kaldt basseng. Se åpningstider for treningsrommet her.

Fra enkeltrom til suite

Her kan du velge og vrake mellom flere romtyper. Fra kompakte og smarte enkeltrom, til luksuriøse og romslige superior-rom. Vi har også to suiter på hele 50 kvadratmeter, med elegant innredning og eget boblebad. På Clarion Collection Hotel Slottsparken har vi også tilgjengelighetstilpassede rom og rom der kjæledyr er tillatt. Snart kan du lese mer om rommene, se priser og booke.

 

Kontakt

  • Storgatan 76 582 28 Linköping , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Fra Linköping city og sentralstasjon

Hotellet ligger sentralt, 3 minutters gange fra sentrum og 14 minutters gange fra Linköpings sentralstasjon.

Fra Linköping City Airport

11 minutters kjøretid med taxi til hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Taxikurir Linköping, telefon +46 13 15 00 00

Om Clarion Collection Hotel Slottsparken

Antall rom

146 hotellrom, 238 senger

Antall konferanselokaler

4 stykk – det største rommer opptil 80 personer

Avstand til flyplass

3,6 km til Linköping City Airport, ca. 11 minutters kjøretid

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.397.005 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.