Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Draken Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Draken

Gøteborg,  Sverige Åpner 1. oktober 2023

1. oktober setter vi Gøteborg i brann når Clarion Hotel Draken endrer byens silhuett og våkner på Järntorget. Dette blir byens nye spektakulære kulturscene og møteplass. Over 100 meter høyt og med en SkyBar blir dette også byens høyeste hotell.

Clarion Hotel® Draken 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Når Clarion Hotel® Draken åpner, vil det filmatiske uttrykket ta for seg uten å be om unnskyldning. Her møter filmhistorie fremtiden. Med den gitte ambisjonen om å skape et landemerke som innbyggerne i Gøteborg kan være ekstra stolt over, åpner vi i 2023 opp byens nye kulturscene som møteplass.

Verneverdig kino Draken

I flere tiår var Draken et sentrum for festivaler som nå lever videre i ny drakt, og fortsatt som opplevelseshus. Midt i hjertet av 34. etasje, bevarer vi den verneverdige kinoen Draken, hvor forventningsfulle besøkende har slått seg ned siden 1956.

Restaurant Vågen

I over 50 år har pilegrimer fra Gøteborg og tilreisende danset på underholdningspalasset Vågen. Nå blir Vågen et sted hvor glamour møter gateestetikk. Et opplagt, men samtidig uforutsigbart sted med alt fra frokost, lunsj, "dinner with a movie", konferanse og bankett. Her inne tar musikken og kontrastene for seg uten å be om unnskyldning.

En verdensunik møtearena

Kino, kulturscene, konferanserom og scene for alle former for underholdning, møte og kultur.

Clarion Hotel® Draken vil være unikt med sine møtemuligheter - også med en fantastisk utsikt over byen og havneinnløpet. Hotellet vil huse en spektakulær bankettsal og flere state-of-the-art møterom. Her inne er en konferanse så mye mer enn bare en konferanse. Planlegger dere et stort møte, en liten workshop eller en glitrende prisutdeling? Ingen idé er for liten eller for stor og vi skreddersyr møteopplevelsen din til noe spektakulært, kreativt og helt unikt.  

Er du konferanse- og eventplanlegger, eller bare nysgjerrig? La oss ta deg med på en eksklusiv visning av det indre av Draken, hvor vi viser deg rundt i en verden full av muligheter og der lokalene til dine drømmer venter på deg og dine. Ta kontakt med vår egen Sales Director Pre-opening Sam Sultanovic for booking: sam.sultanovic@choice.se.

Draken Live - Gøteborgs nye underholdningsplass

Hver uke kommer hotellet til å fylles med spennende forestillinger, show, humor, jazz og konserter, i samarbeid med Krall Entertainment som skal drive Draken Live. 21. september 2023 innvies Draken Live og det er ingen ringere enn Jill Johnson som er den første som entrer scenen!

Drakens hverdagsrom - Over 1000 chances to be surprised

Living Room er en åpen vibrerende flate som stadig er i endring, skapt for oss som aldri sover. Her møter du byens liv, gate og puls innenfor hotellets vegger, med en energi klar til å vekke og inspirere med kunst, musikk, teater, pop-up´s og design. Men kanskje mest av alt, mennesker. Mennesker som skaper stemning og en følelse av at en vanlig hverdagskveld kan bety noe helt uventet. Ta inn øyeblikket i designsofaer og velg hvilken del av sceneforestillingen du spiller i dag. Virkelig god gastronomi og håndtverkscocktailer fra hotellets restauranter og barer venter også her. Kom innom for et møte, avlslutt med afterwork eller show. That's the Clarion spirit!

Det dynamiske Järntorget i Gøteborg

Området rundt Järntorget er et av de mest dynamiske i hele Gøteborg, og vi er fascinert over hvordan teatre og musikkscener bidrar til å skape kontraster mellom storskala og småskala. Mellom bedrifter og handel. Mellom boliger, hotell og kontor. Mellom mennesker som møtes. Her får det gamle og allerede eksisterende plass ved siden av de nye og spektakulære.

A new kind of spa experience

Snart kan vi ønske deg velkommen til et avslappende urbant spa i Drakens ånd - krydret, knasende og med vårt lokale DNA i ryggen. Utgangspunktet er Clarions overordnede spa-konsept med inspirasjon i japansk retning samt elementer av Drakens dramatiske essens i skulpturelle elementer og i lysinstallasjoner. Som gjest kan du forvente deg en helt unik spa-opplevelse!

Biblioteket

Glem alle definisjoner av ordet "bibliotek", because this is something else. En plass du blir inspirert til å komme tilbake til, om og om igjen. I biblioteket kan du høre på analoge og digitale toner, fortape deg i en samling av filmmusikk eller dykke ned i filmlitteraturens verden hvor all tid og sted forsvinner rundt deg. Hotellets bibliotek er en forlengelse av Lobby og Vågen.

On top of the world

104 meter opp til 33. og 34. etasje finner du en av hotellets restauranter og takbar med panoramavinduer samt storslått utsikt over byen og havneinnløpet. Her skapes nå noe helt unikt som gjør at Gøteborgs restaurant- og pubmiljø snart blir enda bedre. Stay tuned!

Kontakt

  • Olof Palmes plats 2 413 01 Gøteborg , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Fra Gøteborg Sentralstasjon

Buss: 60, Express Röd
Trikk: 1, 9 og 11
Gå av ved holdeplassen Järntorget

Fra Landvetter

Flybuss til Gøteborg sentralstasjon, ca 30 min.
Taxi, ca 20-25 min. 

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg +46 31 65 00 00.

Om Clarion Hotel Draken

Antall hotellrom

474 rom

Antall konferanselokaler

13 møterom og 1 bankettsal

Avstand til flyplass

27 km til Landvetter flyplass

Avstand til lokaltrafikk

10 meter fra hotellets hovedinngang

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.