Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Gøteborg

I Gøteborg kan du velge mellom konferansehotell med god kollektivtransport inn til bykjernen, designhotell midt i sentrum eller prisvennlige hotell med kort avstand til det aller meste.

Det er enkelt å reise lokalt i Gøteborg, så uansett hvilket av våre hotell du bor på ligger alt til rette for å oppleve byens severdigheter og attraksjoner. Ta trikken eller bussen fra hotellet til avslappende Majorna eller Haga og nyt folkelivet. Gå fra hotellet til Avenyn, shop i Nordstan eller dans natten lang på noen av Andra Långgatans nattklubber. Opplev Gøteborgs kunstmuseum, nye Ullevi Stadion eller Slottsskogen, hvor musikkfestivalen Way Out West holdes i august hvert år. Besøk Masthuggskyrkan og nyt den vakre utsikten over byen. Glem heller ikke fornøyelsesparken Liseberg og fiskemarkedet Feskekörka, hvor du blir minnet om at Gøteborg er en levende havneby. Om du liker fisk og skalldyr har du kommet til riktig sted. Gøteborg har mange restauranter med fokus på havets herligheter i gangavstand fra våre hotell. Rett ved Gøteborgs sentralstasjon finner du et par av våre hotell, og de øvrige når du enkelt med buss, trikk eller taxi. Om du er på gjennomreise ligger våre hotell i Stenungssund og Borås bare noen mil unna Gøteborg.

Les mindre
13 hotell i Gøteborg

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.