Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Quality Hotel Grand, Borås er det selvsagte valget for både konferanse og fritid i Borås og vest-Sverige. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Grand, Borås er ditt førstevalg når det kommer til konferanser, messer, festligheter og uteliv i Borås og vest-Sverige. Helt siden åpningen i 1972 har vi vært ett av Borås mest populære hotell. Nyt et hotell midt i byen, i nærheten av restauranter og underholdning.

Sentralt midt i Borås

300 meter fra Borås sentralstasjon, et steinkast fra Stora Torget og direkte ved Viskans strand venter Quality Hotel Grand, Borås på deg. Vi er stolte av å være et populært hotell blant de lokale, forretningsreisende og turister, det tror vi er takket være vår sentrale beliggenhet hvor vi er nabo med den vakre Stadsparken og at vi er i gangavstand til hele bykjernen. Andre ting våre gjester nevner som det beste med Quality Hotel Grand, Borås er den gjennomtenkte servicen vår, og den gode maten. Hva er viktigst for deg? Kom til oss og finn det ut!

Uante konferanse- og eventmuligheter

Frem til høsten 2022 vil konferanseavdelingen vår være stengt da hotellet blir renovert. Etter renoveringen vil vi ha uante konferanse- og arrangementmuligheter med overaskelser, softis og selvfølgelig popcorn!

Hvordan vil du bo? 

Vi har alt fra prisgunstige moderat- og standardrom til smarte Familierom og større Deluxe-rom på hele 42 kvadratmeter. Les mer om rommene her.

Våre pilarer

Hotellet har pilarene KUNST – DESIGN – TEKSTIL OG MOTE i fokus. Vi vil at disse ordene skal gjennomsyre hotellet det sekundet du går inn døren. Du skal se det i materialvalget på møbler og tekstiler, i kunsten og fargevalget. Vi knytter oss til Borås sin tekstile arv og bruker i størst mulig grad lokale produkter. Det kan du se på våre matter, gardiner og spesialbygde møbler fra et lokalt verksted. 

Tjen Nordic Choice Club-bonuspoeng

Quality Hotel Grand, Borås ble i januar 2016 en del av Nordic Choice Hotels og det er bra for deg. Om du er medlem av vårt lojalitetsprogram Nordic Choice Club får du bonuspoeng når du bor hos oss, og du kan benytte deg av spesielle tilbud hos oss. Om du ikke allerede er medlem, kan du enkelt bli det her.

Opplev Borås

I byen vår er det mye å se og gjøre. Her kan du lese mer om Borås.

Kontakt

  • Hallbergplatsen 2 503 30 Borås , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Tog/buss

Til Borås sentralstation

Fra Göteborg Landvetter Airport

Taxi til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Sverigetaxi Borås, telefon +46 33 12 70 70

Om Quality Hotel Grand, Borås

Antall rom

158 stk - 250 sengeplasser

Antall konferanselokaler 

16 stk - plass til 600 personer

Avstand flyplass

Göteborg Landvetter Airport: 42 km. 
Ca 25 minutter

Avstand lokaltrafikk

Resecentrum: 300 m, 5 min

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Interview with the Foo Fighters
2.564.411.001 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.