Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Arlanda XPO - konferansehotellet med fokus på effektive møter bare 10 minutter fra Arlanda flyplass. Perfekt beliggenhet uansett om du er på konferanse eller skal bo behagelig og før ferien. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Arlanda flyplass utvikles for fullt, og det samme gjøres også med Quality Hotel Arlanda XPO. I november 2020 finner du oss nylig renovert med et nytt hotelltårn som ligger midt i Scandinavian XPO - Skandinavias nye, internasjoale messesenter! Vi kommer til å kunne tilby 421 hotellrom, 2202 kvadratmeter med møteplass, restaurant, bar, treningsstudio og mye mer. Under oppussingen vil hotellet være åpent som vanlig. 

Nordens nærmeste møtesplatss - det nye Quality Hotel™ Arlanda XPO

Vårt totalrenoverte og nybygde konferansehotell vil være under samme tak og midt i hjertet av Scandinavian XPO, Skandinavias nye utstillingssenter. De 3 store utstillingshallene har til sammen en møteevne på over 8500 mennesker. 

Vi er en ideell møteplass for små og store møter, og sammen med søsterhotellet Clarion Hotel Arlanda Airport og Comfort Hotel Arlanda Airport vil vi kunne tilby over 1400 hotellrom i Arlanda område, der de fleste av hotellrommene er nybygde eller nyoppussede.

Her kan du lese  mer om vår fantastiske destinasjon på Arlanda og våre hotell inom Nordic Choice Hotels.

Her kan du lese mer om vår partner in crime, Scandinavian XPO 

Tillfälligt ändrade rutiner för mat på grund av Coronavirus 

För att minimera risken för spridning av Coronaviruset så ersätts tillfälligt buffén med frukostpåsar och tallriksservering. Vi ber om ursäkt för detta, men våra gästers och personals säkerhet är vår högsta prioritet. Tack för din förståelse!

Du kan läsa mer om din Safe Stay här. 

Konferanse i nærheten til Arlanda

Vår konferanseavdeling med 24 lyse og fleksible rom har kapasitet på inntil 160 personer, og tilpasses dine ønsker og behov. Hotellets imøtekommende stab har lang erfaring og bred kompetanse med planlegging og gjennomføring av store og små konferanser.

Parkering

For overnattende gjester og konferansegjester er gratis parkering inkludert under oppholdet ved ledig kapasitet. Du kan kun forhåndsbestille parkeringsplass dersom du booker vårt Fly, Bo og Parker-tilbud (tilbudet står på svensk). Les mer om dette tilbudet her. Innkjørselen til parkeringen finner du på den siden av hotellet som vender mot vei E4. Følg skiltingen (med klokken) rundt bygningen. Parkeringsbillett hentes i resepsjonen.

Cash free

Quality Hotel™ Arlanda XPO gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kostnadsfri busstransfer 

Quality Hotel™ Arlanda XPO tilbyr gratis shuttlebuss for våre gjester ved ledig kapasitet, til og fra flyplassen. Shuttlebuss fra hotellet bookes gjennom tilleggsprodukt når du gjør bookingen din på choice.no. Shuttlebuss til hotellet kan ikke forhåndsbestilles, og gjelder kun ved ledig kapasitet. For mer informasjon om holdeplass for shuttlebusser, følg skiltingen og anvisningen på Arlanda flyplass. Det kjører ikke shuttlebuss mellom kl. 00.30 og 04.00. Se bussens rutetabell her.

Restaurant og bar

Etter en krevende konferanse kan du innta et godt måltid i vår restaurant som har plass til 300 gjester. Her finnes et godt utvalg smakfulle retter.

Treningsrom og badstue

Ønsker du en treningsøkt for å få igjen litt energi, har vi et toppmoderne treningsrom på hotellet. 

Handikaptilpassede rom

Vi har fire handikaptilpassede rom, utformet for å forenkle ditt besøk om du har bevegelsesbegrensing, eller sitter i rullestol. Kontakt oss for mer informasjon om våre rom og fasiliteter.

Hotellet ligger ca 40 km fra Stockholm sentralstasjon. Her kan du lese mer om Stockholm, og her kan du lese om Arlanda som destinasjon.

Kontakt

  • Telefon: +46 8 595 111 00
  • Faks: +46 8 595 101 10
  • E-post: q.arlanda@choice.se
  • Org. nr: 556448-3484
  • Cederströmsslinga 11 19505 Arlandastad , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Fra Arlanda flyplass

Vår egen shuttlebuss går til og fra Arlanda. Det er et begrenset antall plasser, og du reserverer plass i resepsjonen vår. Merk at mellom klokken 01.00 og 04.00 tilbys ikke denne tjenesten. For informasjon om holdeplass, vennligst følg skilting og anvisning på Arlanda flyplass.

Tog

Pendeltog til og fra Stockholm C til Märsta stasjon, bytt til buss 571 mot Arlandastad/Eurostop, alternativt SL-tog til SkyCity og Arlanda Airport. Reisen fra Stockholm C til flyplassen tar 38 minutter. 

Buss

Flybuss til Arlanda, Terminal 4 eller 5.
Reisen fra Stockholm C tar 45 minutter.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm eller Taxi 020

Om Quality Hotel Arlanda XPO

Antall hotellrom

228 stk - 450 senger

Antall konferanselokaler

24 stk - over 800 deltagere

Avstand Arlanda

4 km - ca 10 minutter med bil 

Avstand Stockholms sentralstasjon

40 km - ca 30 minutter med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass 25 m fra hotellet. Reisen till Stockholm Central Station tar ca 60 minuter med buss og tog.

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Interview with the Foo Fighters

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.392.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.