Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby, et konferansehotell med personlig preg, beliggende i gamlebyen i Visby. Med småbåthavnen som nærmeste nabo byr hotellet på en unik mulighet til å oppleve denne UNESCO-vernede Hansabyen fra middelalderen. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel® Wisby er et fullservicehotell med et særegent personlig preg. Hotellet ligger innenfor Visbys mur, og tilbyr alt under ett tak: 212 hotellrom, møterom, festetasje, spaanlegg med basseng og vår populære restaurant, Kitchen & Table. I en fantastisk atmosfære møter gammelt det nye.

Ingenting er langt unna i Visby

Clarion Hotel Wisby ligger midt i Visbys eldste områder, et steinkast fra småbåthavnen. Byen er en del av UNESCOs verdensarv, utnevnt til en av de best bevarte hansastadene fra middelalderen. I Visby er det kort vei til alt: bare 15 minutter fra hotellet ligger både Visby flyplass, havneterminalen, samt Wisby Strand, Gotlands møtearena og kongresshall.

Hotellet

På Clarion Hotel® Wisby er atmosfæren spesiell. Her er det både smale ganger og høye søyler fra middelalderen, som er tatt godt vare på og profesjonelt restaurert. Vi har allikevel ikke bygd et museum, men et moderne hotell. Dagens hotell åpnet 1. mai 1991, men i bygget har det vært hotell siden midten av 1800-tallet. Les mer om hotellets historie her.

Restauranter

I Kitchen & Table restaurant og bar tilbyr vi spennende smaker og en god, avslappet atmosfære. I vår frokost- og lunsjrestaurant og festetasje, Kaptenshuset, kan du nyte god mat og drikke i et vakkert og stimulerende miljø med et herlig historisk preg.

Suite

Bo i vår vakre bryllupssuite, også kalt Berghska-rommet. Suiten er innredet i empirestil med Trompe lóeil-malerier som forfører øyet. Les mer & book vår fantastiske suite her

Vinterträdgården / Living Room

IVinterträdgården er atmosfæren avslappet, men samtidig levende og inspirerende. Hotellgjester, såvel som lokalbefolkningen, går ofte hit for å få en matbit, et glass med noe godt å drikke, eller for noen av de mange arrangementene som skjer her. 

Selma City Spa Wisby

I grunnetasjen på Clarion Hotel® Wisby finner du Selma City Spa Wisby, med basseng, badstu og relaxavdeling. I vår herlige spaavdeling ønsker vi deg velkommen til en rolig og avslappende stund. Ta en dukkert i bassenget eller en rolig tur i badstua! Selma City Spa Wisby er det perfekte stedet for deg som vil hente litt ekstra krefter i et inspirerende og avkoblende historisk bad. Bassenget er oppvarmet til 28°, og omkranser en søyle fra 1400-tallet. Området rundt bassenget er også i seg selv unikt, og tilbyr en opplevelse utenom det vanlige.

  • Det er ikke mulig å booke på forhånd. SPA bookes som drop-in i resepsjonen hvor du også henter nøkkelen. 
  • Førstemann til mølla-prinsippet gjelder.
  • Adgang for ikke-boende gjester eller abonnenter avhenger av tilgjengelighet, og koster et lite gebyr. Forespørsler sendes til grupp.cl.wisby@choice.se
Rom tilpasset funksjonsnedsettelse

Vi har rom tilpasset for gjester med funksjonsnedsettelse, utformet for å forenkle oppholdet ditt om du har bevegelsesbegrensninger eller sitter i rullestol. Kontakt oss for mer informasjon om våre tilpassede rom og fasiliteter.

Express check-in (and -out)

I resepsjonen vår finner du vår self check-in station. Her kan du raskt og enkelt sjekke inn selv. Har du ingen ekstra kostnad på rommed ved utsjekk kan du bare legge igjen romnøkkelen din i vår express utsjekksboks.

Your phone is your hero!

Yes, det er sant - du kan gjøre det meste med telefonen din hos oss. Sjekke inn, låse opp hotelldøren, betale for overnattingen, sjekke ut og booke ditt neste opphold hos oss - alt med mobilen! Men det beste av alt er at du kan chatte direkte med oss med den! Perfekt om du har noen spørsmål når du er oppe på rommet. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned Nordic Choice Hotels-appen (gratis)  - magisk! 

Velkommen til Clarion Hotel® Wisby - mye mer enn en overnatting.

Kontakt

  • Telefon: +46 498 25 75 00
  • Faks: +46 498 25 75 50
  • E-post: cl.wisby@choice.se
  • Org. nr: 556237-4016
  • Strandgatan 6 62157 Visby , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Fra Visby flyplass

Flybuss til Visby Hamnplan.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Gotland,
tlf +46 498 200 200

Om Clarion Hotel Wisby

Antall hotellrom

212 stk - 398 senger

Antall konferanselokaler

8 stk - plass til totalt 300 deltagere.
Om sommeren er også Paviljongen
tilgjengelig for opp til 400 gjester.

Avstand flyplass

Visby flyplass: 3,5 km,
ca 10-15 min med bil/buss

Avstand havn

Visby fergeterminal: 1 km

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.