Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Se alle hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby, et konferansehotell med personlig preg, beliggende i gamlebyen i Visby. Med småbåthavnen som nærmeste nabo byr hotellet på en unik mulighet til å oppleve denne UNESCO-vernede Hansabyen fra middelalderen. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Dagens Clarion Hotel Wisby åpnet 1. mai 1991, et moderne hotell med en helt unik og egen atmosfære. Men i lokalene har det vært hotell siden midten av 1800-tallet, i en av Sveriges mest bevarte byer.

Et hotell med lang historie

Mange innredningsdetaljer i hotellet vitner om husets historie, som strekker seg helt tilbake til middelalderen. Her er det søyler og bueganger som er over 700 år gamle. Bygningene som inngår i Clarion Hotel Wisby har hatt mange bruksområder. De ble bygget som middelalderens pakkhus, der kjøpmannen oppbevarte og viste frem varene sine. På 1600-tallet fantes det et vertshus som het Stadshuskällaren Friheten, et navn som har levd videre i mange år som hotellets restaurant, som nå heter Kitchen & Table restaurant og bar.

Ny hotelldel

1. juni 2013 åpnet vi en helt ny hotelldel, med 77 fine og romslige dobbeltrom. I den nye delen har vi forsøkt å fmordle den spesielle stemningen som er i hotelles eldre deler, og å ta vare på all den historien som finnes hos oss. De nye rommene har utsikt mot havnen, eller vår fine bakgård. I forbindelse med den nye hotelldelen åpnet vi også Kopparsalen, det hyggelige lokalet i hotellets kobberdel som knytter de to hotellbyggene sammen. Herfra når du hotellets bakgård, der finnes en lounge om sommeren.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.