Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Se alle hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby, et konferansehotell med personlig preg, beliggende i gamlebyen i Visby. Med småbåthavnen som nærmeste nabo byr hotellet på en unik mulighet til å oppleve denne UNESCO-vernede Hansabyen fra middelalderen. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vil du ha ekstra luksus og god plass, eller et opphold helt utenom det vanlige? Oppgrader til en Clarion Hotel Wisbys suiter: Vi har fire ulike suiter, kontakt oss for å reservere et av disse unike rommene!

Berghska rommet

Vår luksussuite i rom 428, også kalt Berghska rummet, er møblert i empire-stil med Trompe Ióeil-maleriet som forfører. Herfra har du utsikt over himmel, hav og Visbys middelalderby. To etasjer, med ett soverom og hall nede ved inngangen, samt hverdagsrom og master bedroom en trapp opp. Suiten er 89 kvadratmeter stor, og har dobbeltseng, skrivebord, spisebord og Nespresso kaffemaskin. Badet har et stort badekar og to vasker. Spiraltrapp opp til andre etasje.

Rom 565

Rom 565 ligger i den nye delen av hotellet, og er herlig suite på 40 kvadratmeter. Suiten består av et stort soveom, samt oppholdsrom med sofa (dagsenger) og skrivebord. Vakker havutsikt. Badet har en romslig dusj.

Rom 567

Rom 567 ligger også i den nye delen av hotellet, og er 35 kvadratmeter store suite med et soverom. I oppholdsrommet finner du to sofaer (dagsenger), samt skrivebord og garderobe. Vakker utsikt mot havet. Badet har romslig dusj

Ikke glem å angi hvilken suite du ønsker i din booking. Vi forsøker å møte alle ønsker såfremt vi har tilgjengelighet.

2.564.411.001 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.