Tekniske problemer

Vi har dessverre fortsatt tekniske problemer. Medlemssidene er nede som en følge av dette og man kan derfor ikke logge inn på sin personlige medlemsprofil. Enkelte Nordic Choice Club-medlemmer har feilaktig mottatt en sms eller email med beskjed om at passord for innlogging er endret. Utsendelsen av disse er ikke knyttet til viruset, og passordet er ikke blitt endret. Du kan fremdeles booke rom uten å logge inn. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Globe, vegg i vegg med Avicii Arena og Tele2 Arena. Som et av Stockholms største hotell tilbyr vi en perfekt beliggenhet for konferanser og arrangementer og for deg som vil bo behagelig for å oppleve det beste av hovedstaden.

Quality Hotel™ Globe 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Globe er en yrende møteplass i sør-Stockholm, kun ti minutter fra Stockholm Sentralstasjon. Med våre 527 romslige hotellrom og 18 konferanserom er vi byens tredje største konferansehotell.

Uslåelig beliggenhet

Globenområdet er en av Stockholms mest levende møteplasser. Hotellet ligger rett ved de store arenaene: Annexet, Hovet, Avicii Arena og Tele2 Arena. Så uansett om du besøker oss for å delta i en konferanse, se en konsert eller en hockeymatch eller bare ønsker deg en cityweekend, så står vår betjening klar til å gi deg en opplevelse utover det vanlige. Her kan du lese mer om Stockholm.

Et konferansehotell med uendelige muligheter

Sammen med vårt dyktige og dedikerte medarbeidere, hjelper vi deg med å få det optimale arrangementet eller konferanse ned i minste detalj. Les mer om Quality Hotel Globes konferansekonsept her.

Book møterom direkte online

Nå kan du booke møterom direkte online. Se 360-bilder, tilgjengelighet, spesifikasjoner, sitteplasser, bestill mat og drikke. Les mer og book møterom online her.

Stockholmsferie med familien

Quality Hotel Globe er et perfekt valg for en Stockholmsweekend med hele familien. Vi tilbyr flere romslige hotellrom med ulike løsninger der hele familien får plass. I lobbyen har vi Q-Zone med shuffleboard, PinPoint og bordtennis. Like ved hotellet finner du eventsenteret Tolv Stockholm der dere kan bowle, spille biljard, synge karaoke og mye annet. Ta en tur og se på utsikten over Stockholm i Skyview.

Suiter

Unn deg det lille ekstra i hverdagen, eller overrask noen du liker! Oppgrader oppholdet til en av suitene våre i 11. etasje. Les mer om våre suiter her!

Brasserie X

Med en skandinavisk tone av det klassisk franske brasseriet, ønsker vi å tilby deg en klype overraskelse i tradisjonelle retter, høy kvalitet og god stemning! For nåværende åpningstider se Vanlige spørsmål for mer info.

Bar X

Vår store, åpne Bar X er åpen for hotellgjester og øvrige besøkende. For nåværende åpningstider se Vanlige spørsmål for mer info.

Takterrasse

Her kan du nyte utsikten over Sør-Stockholm! I løpet av sommerperioden har vi Rooftop Bar åpen, nåværende åpningstider finner du under Vanlige spørsmål.

Arenarestauranten

I syvende etasje finner du våre populære Arenarestaurant med utsikt rett inn i Avicii Arena. Her serveres vår store frokostbuffé, konferanselunsjer og spesialmiddager. 

Arrangementsmeny

Skal dere på konsert eller kamp? Når det er arrangeres event på arenaene Tele2 Arena, Avicii Arena, Hovet eller på Annexet tilbyr vi noen ganger en arrangementsmeny Arenarestauranten i syvende etasje. Ta kontakt dersom du har spørsmål angående dette!

Solenergi

Ved Quality Hotel Globe er vi stolte over at vi har installert et solcelleanlegg på taket vårt. Anlegget på ca50 kW kan årlig komme til å produsere omtrent like mye energi som det tar å lade 550 teslabiler eller å bake 1,7 millioner kanelboller. Solcelle er en viktig del i vårt "WeCare" arbeid.

Cash Free

Quality Hotel Globe gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Hjertelig velkommen til Quality Hotel Globe!

Kontakt

  • Arenaslingan 7 12177 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet 

T-bane

Ta den grønne linjen nr. 19 mot Hagsätra. Gå av ved holdeplass Globen.

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express eller flybuss til Stockholm C. Bytt til T-bane.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00

Om Quality Hotel Globe

Antall hotellrom

527 stk

Antall handikaptilpassede rom

12 stk

Antall konferanselokaler

18 stk - kapasitet til over 1400 personer

Avstand til flyplasser

Stockholm Arlanda Airport: 41 km, 
ca 45-60 min
Bromma Stockholm Airport: 15 km, 
ca 30-35 min

Avstand lokaltrafikk

Globen T-banestation: 700 m, ca 5 minutters gange fra hotellet.

Stockholms Sentralstasjon: 5 km. Herfra går SJ:s tog, Arlanda Express og Flybussene.

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.