Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Globe, vegg i vegg med Ericsson Globe og Tele2 Arena. Som et av Stockholms største hotell tilbyr vi en perfekt beliggenhet for konferanser og arrangementer og for deg som vil bo behagelig for å oppleve det beste av hovedstaden.

Quality Hotel™ Globe 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Globe er en yrende møteplass i sør-Stockholm, kun ti minutter fra Stockholm Sentralstasjon. Med våre 527 romslige hotellrom og 18 konferanserom er vi byens tredje største konferansehotell.

Uslåelig beliggenhet

Globenområdet er en av Stockholms mest levende møteplasser. Hotellet ligger rett ved de store arenaene: Annexet, Hovet, Ericsson Globe og Tele2 Arena. Så uansett om du besøker oss for å delta i en konferanse, se en konsert eller en hockeymatch eller bare ønsker deg en cityweekend, så står vår betjening klar til å gi deg en opplevelse utover det vanlige. Her kan du lese mer om Stockholm.

Stockholmsferie med familien

Quality Hotel Globe er et perfekt valg for en Stockholmsweekend med hele familien. Vi tilbyr flere romslige hotellrom med ulike løsninger der hele familien får plass. I lobbyen har vi Q-Zone med shuffleboard, fussbal og tv på storskjerm. Like ved hotellet finner du eventsenteret TOLV der dere kan bowle, spille biljard eller synge karaoke. Ta en tur og se på utsikten over Stockholm i Skyview.

Et konferansehotell med uendelige muligheter

Sammen med vårt dyktige og dedikerte medarbeidere, hjelper vi deg med å få det optimale arrangementet eller konferanse ned i minste detalj. Les mer om Quality Hotel Globes konferansekonsept her.

Book møterom direkte online

Nå kan du booke møterom direkte online. Se 360-bilder, tilgjengelighet, spesifikasjoner, sitteplasser, bestill mat og drikke. Les mer og book møterom online her.
Merk at siden for booking er på engelsk.

Lobbybar

Hos oss på Quality Hotel Globe er du alltid velkommen til å nyte mat og drikke! Vår store, åpne lobby er åpen for hotellgjester og øvrige besøkende. Her finner du Bar X der du kan nyte en ettermiddagskaffe så vel som en drink eller en god varmrett fra vår barmeny. 

Brasserie X

På Brasserie X tilbyr vi lunsj og middag. Med en skandinavisk tone av det klassisk franske brasseriet, ønsker vi å tilby deg en klype overraskelse i tradisjonelle retter, høy kvalitet og god stemning! 

Arenarestauranten

I syvende etasje finner du våre populære Arenarestaurant med utsikt rett inn i Ericsson Globe. Her serveres vår store frokostbuffé, konferanselunsjer og spesialmiddager. 

Suiter

Oppgrader ditt opphold og bo som en konge eller dronning! I 11. etasje får du litt ekstra luksus i våre junior-suiter Les mer om våre suiter her!

Arrangementsmeny

Skal dere på konsert eller kamp? Når det er arrangeres event på arenaene Tele2 Arena, Ericsson Globe, Hovet eller på Annexet tilbyr vi noen ganger en arrangementsmeny Arenarestauranten i syvende etasje. Ta kontakt dersom du har spørsmål angående dette!

Solenergi

Ved Quality Hotel Globe er vi stolte over at vi har installert et solcelleanlegg på taket vårt. Anlegget på ca50 kW kan årlig komme til å produsere omtrent like mye energi som det tar å lade 550 teslabiler eller å bake 1,7 millioner kanelboller. Solcelle er en viktig del i vårt "WeCare" arbeid.

Cash Free

Quality Hotel Globe gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Hjertelig velkommen til Quality Hotel Globe!

Kontakt

  • Telefon: +46 8 686 63 00
  • Faks: +46 8 686 63 01
  • E-post: q.globe@choice.se
  • Org. nr: 556455-3062
  • Arenaslingan 7 12177 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Last ned

Finne frem til hotellet 

T-bane

Ta den grønne linjen nr. 19 mot Hagsätra. Gå av ved holdeplass Globen.

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express eller flybuss til Stockholm C. Bytt til T-bane.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00

Om Quality Hotel Globe

Antall hotellrom

527 stk

Antall handikaptilpassede rom

22 stk

Antall konferanselokaler

18 stk - kapasitet til over 1400 personer

Avstand til flyplasser

Stockholm Arlanda Airport: 41 km, 
ca 45-60 min
Bromma Stockholm Airport: 15 km, 
ca 30-35 min

Avstand lokaltrafikk

Globen T-banestation: 500 m, ca 3 minutters gange fra hotellet.

Stockholms Sentralstasjon: 5 km. Herfra går SJ:s tog, Arlanda Express og Flybussene.

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.396.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.