Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Globe, vegg i vegg med Ericsson Globe og Tele2 Arena. Som et av Stockholms største hotell tilbyr vi en perfekt beliggenhet for konferanser og arrangementer og for deg som vil bo behagelig for å oppleve det beste av hovedstaden.

Quality Hotel™ Globe 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Vi serverer vår herlige frokostbuffet hver dag i Arenarestauranten i 7. etasje. Nyttig, godt, sunt og med et stort utvalg av økologiske produkter.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Vår frokostmatsal har varierende åpningstider i sommerferien og i langhelger. Kontakt alltid hotellet direkt for aktuelle åpningstider i storhelger og under sommerperioden.

Parkering

Som gjest på hotellet kan du enkelt parkere i Arenagaraget i Tele2 Arena, liggende rett mot hotellets hovedinngang. Alternativt kan du parkere i Globen Shopping, vegg i vegg med hotellet. Betaling skjer direkte i parkeringsgarasjen. Merk at hotellet har ingen egen parkering å tilby, men henviser til Tele2Arena garasjen, samt Globen Shopping garasjen

Åpningstider Tele2Arena

Mandag - fredag: 06.00 - 02.00
Lørdag - søndag: 08.00 - 02.00

Åpningstider Globen Shopping

Mandag - søndag: 06.00-23.00 med inn- og utkjørsel hele døgnet

 

Treningsrom

I hotellets 1. etasje finner du treningsrommet, som er utstyrt med et par tredemøller og en trappemaskin. Nøkkelkort får du i resepsjonen.

Åpningstider 

Døgnet rundt, alle dager.

Gratis Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløst internett. Logg inn på Choice Guest ved å angi ditt navn eller din e-post.

Renseri

Har du lyst til å reise med mindre bagasje? Ikke noe problem - vi har renseri på Quality Hotel Globe! Lever klesvasken din i resepsjonen innen kl 09.00, så får du den igjen samme dag etter kl 17.00, mandag - fredag. Priser og vaskepose finner du på rommet ditt. Om du er sent ute, kan vi også tilby ekspressvask mot ekstra avgift.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Quality Hotel Globe er husdyr velkommen. Prisen for din venn er 250 SEK per besøk. Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

Lounge 24

Skulle du bli fysen på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natten, så har vi et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre nødvendigheter i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle. Velkommen hit, når som helst!

Andre tjenester

 • Joggerute
 • Bankettsal
 • Heis
 • Vekketjeneste
 • Konferansesenter
 • Restaurant
 • Handikap-rom
 • Badekar på utvalgte rom
 • Strykejern og strykebrett
 • Møterom
 • 100 % røykfritt hotell
 • Bar

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.392.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.