Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Globe, vegg i vegg med Avicii Arena og Tele2 Arena. Som et av Stockholms største hotell tilbyr vi en perfekt beliggenhet for konferanser og arrangementer og for deg som vil bo behagelig for å oppleve det beste av hovedstaden.

Quality Hotel™ Globe 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Frokost serveres i Arenarestauranten vår i 7. etasje med mulighet for utsikt mot Avicii Arena. Vår frokostmatsal har varierende åpningstider i sommerferien og i langhelger. Kontakt alltid hotellet direkt for aktuelle åpningstider i storhelger og under sommerperioden.

Frokosten serveres:

Mandag - Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - Søndag: 07.30 - 10.30

Bor du ikke på hotellet?

Velkommen på frokost, SEK 165 per person.

Parkering

Quality Hotel Globe har en liten privat utendørs parkeringsplass bak hotellet. Som gjest på hotellet kan du forhåndsbestille et sted ved å kontakte oss via e-post eller telefon. Hvis parkeringsplassen er fullbooket, kan du som hotellgjest enkelt parkere mot et gebyr på Tele2 Arenagaraget, som ligger rett overfor hotellets hovedinngang eller ved Globen Shopping, ved siden av hotellet.

Treningsrom

Som hotellgjest har du tilgang til det døgnåpne treningsstudioet, som ligger i 2. etasje, ved siden av lobbyområdet.

 • Sjekk ut raskt med Express Checkout på Quality Hotel

Express Checkout

Lei av å stå i kø når det er på tide å sjekke ut av hotellet? Hvis du registrerer deg for Express Checkout ved ankomst, kan du enkelt legge igjen nøkkelen din i Express Checkout-boksen når det er på tide å forlate hotellet. Og du - det er definitivt ingen kø.

Vaskeri

Vaskeri er tilgjengelig på hotellet mandag til fredag. Lever inn tøyet i resepsjonen før kl. 09.00 og du vil motta den igjen samme dag etter kl. 17.00. Priser og vaskepose finnes i rommet.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Quality Hotel Globe er husdyr velkommen. Prisen for din venn er 250 SEK per besøk. Dette må imidlertid noteres ved bestilling, slik at vi kan sikre at vi har rom der kjæledyr er tillatt. Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

Lounge 24

Bak resepsjonen ligger Lounge 24, her har vi det meste du plutselig kan få lyst på. Kaffe, drikke, chips, smågodt og annet smått & godt. Diverse hygieneartikler og andre viktige ting du kan ha glemt på reisen kan du kjøpe i resepsjonen.

WIFI

Alle hotellrommene og fellesområdene har gratis trådløst internett. Velg nettverk Qualityguest.

Andre tjenester

 • Bankettsal
 • Heis
 • Sammenhengende rom
 • Konferansesenter
 • Kaffemaskin på utvalgte rom
 • Restaurant
 • Handikap-rom
 • Badekar på utvalgte rom
 • Strykejern og strykebrett
 • Møterom
 • 100 % røykfritt hotell
 • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.