Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Borgen Örebro ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Borgen

Örebro,  Sverige

Clarion Collection Hotel Borgen er sentralt beliggende ved Svartån i Ørebro med slottet som nærmeste nabo. Rett utenfor døren finner du alt Ørebro har å by på. Afternoon Sweets og Evening Meal er inkludert - hver dag. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Borgen 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Clarion Collection Hotel Borgen i sentrale Ørebro. Her bor du i klassiske omgivelser i et hus med rik historie som går tilbake til 1800-tallet. Rett utenfor døren finner du alt fra restauranter og shopping til Ørebros kulturtilbud. Hver dag serveres både Afternoon Sweets og Evening Meal til alle gjester. 

Midt i Ørebro

Hotellet ligger vakkert til ved Svartån som renner gjennom Ørebro. Herfra er det kort vei til byens restauranter, shoppingområder og severdigheter. Ørebro slott ligger for eksempel bare 200 meter unna hotellet. Her kan du lese mer om Ørebro.

Cash free

Clarion Collection Hotel Borgen gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål. 

Evening Meal og Afternoon Sweets er alltid inkludert 

Vi på Clarion Collection Hotel Borgen vil gjøre det enkelt for deg, derfor serveres det hver dag både varmrett med salat og suppe på kvelden og Afternoon Sweets på ettermiddagen. Som gjest inngår alltid dette når du bor hos oss. Les mer og se serveringstider under Servicetilbud

Møterom for opptil 12 personer

For den som ønsker en litt mindre konferanse i en flott og moderne atmosfære passer vårt møterom perfekt. Lokalet har kapasitet til 12 personer.

Afternoon Tea

Vår Afternoon Tea serveres på treetasjes fat, akkurat sånn som det skal være. Deilige søtsaker, nysmurte scones og smakfulle smørbrød, samt noen utvalgte tesorter. For deg som ønsker litt ekstra kan man også bestille Sparkling Afternoon Tea med et glass musserende ved siden av. Vips, en perfekt ettermiddag!

Örebros egen ridderborg

Med sin røde mursteinsfasade, sine tårn og gotiske vinduer er Clarion Collection Hotel Borgen Ørebros egen ridderborg. I dag er borgen forvandlet til et stilsikkert og moderne hotell. Bygningen ble oppført i 1891 i en stil inspirert av middelalderen. Arkitekter var Fritz Ulrich og Eduard Hallquist. Gjennom årenes løp har bygningen huset Örebro Sparbank og forfatteren Hjalmar Bergman såvel som Nerikes Allehanda, hvor sistnevnte hadde sin hovedredaksjon i bygningen fra 1934 til 2013. Les mer om Borgens historie her.

Kontakt

  • Klostergatan 1 703 61 Örebro , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Ørebro sentralstasjon, 300 meter.

Fra flyplassen

Kollektivtrafikk til Ørebro sentralstasjon.

Taxi

Vi anbefaler Örebro Taxi, telefon +46 19 12 43 00 og Taxi Kurir, telefon +46 19 12 30 30.

Om Clarion Collection Hotel Borgen

Antall rom 

125 rom - 252 senger

Antall møterom

1 stk - opptil tolv deltakere

Avstand til flyplass

Örebro flyplass 13 km

Avstand til kollektivtrafikk

Örebro sentralstasjon 300 meter

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.396.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.