Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

  • Superior dobbeltrom med dobbeltseng, sofa, gul vegg og sitteområde på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dobbeltrom med dobbeltseng med puter og teppe på Quality Hotel Winn Haninge
  • Handikap-rom med seng, arbeidsområde, stol på Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Nyrenoverte Quality Hotel Winn, Haninge er Sveriges mest tilpassede hotell. 20 min sør for Stockholm med 119 totalrenoverte rom og 15 nye konferanselokaler - et konferansehotell tilpasset alle. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Winn, Haninge

Nye Quality Hotel Winn, Haninge er totalrenovert og hadde sin nyåpning den 16. februar 2017. Hjertelig velkommen til Sveriges mest tilgjengelige hotell og Haninges nye hverdagsrom!

Nærområdet

Du finner oss 20 minutter sør med lokaltoget fra Stockholm C, 10 minutter fra Stockholmsmässen og 1 minutt fra lokaltogstasjonen Handen. Midt i Stockholms mest ekspansive område.

Tilgjengelighetstilpasning

Det er ikke uten grunn at vi stolt kaller oss for Sveriges mest tilgjengelige hotell. Vi har totalrenovert hotellet med 119 nye hotellrom, hvor 12 av disse er fullt ut tilgjengelighetstilpasset i smakfull stil. I ytterligere 11 hotellrom har vi tatt bort dørkarmer og dusjvegger for bedre fremkommelighet for rullestoler og rullatorer. Vi har også et antall hotellrom som er tilpasset for personer med nedsatt syn og hørsel. I fellesområder bygger vi i ulike høydenivåer i blant annet resepsjon og bar. Det skal være enkelt for alle å møtes hos oss. Les mer om våre tilgjengelighetstilpassede rom.

Konferanse

Hotellets nyrenoverte konferanseavdeling tilbyr 15 fine og lyse møtelokaler med alt du trenger av tekniske løsninger, og hotellet tilpasser selvfølgelig etter ditt behov. Personalet på hotellet sørger for at dere får så god hjelp som mulig til å gjennomføre en vellykket konferanse.

Brasserie X og Bar X

Det populære restaurantkonseptet Brasserie X har flyttet inn og skaper et levende miljø både på dag- og kveldstid. Her serveres velkjente og klassiske matretter fra det franske kjøkkenet, som med smak og stil møter våre skandinaviske mattradisjoner, både til lunsj og middag. Bar X er perfekt for en drink før matet, after work, onsdagsølen, den sene matbiten eller en samling etter middagen. Her kommer det også spilles livemusikk og ulike typer av event.

Cash free

Quality Hotel Winn, Haninge gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Haninges egne hverdagsrom

Velkommen til Haninges egne hverdagsrom! I sentrale Haninge finner du oss; en levende møteplass, der man kan sitte og arbeide i lobbyen, ha uformelle møter ved vårt felles bord, møte venner for en after work, spise litt mat, eller bare nyte en kopp kaffe. Se på oss som vårt hverdagsrom, og en naturlig møteplass alle dager i uken.

Omgivelser

Med gangavstand til Heninge Centrum shoppingsenter og Rudans friluftsområde finnes det muligheter for å leve et storbyliv og få fine naturopplevelser når du bor hos oss. Vi er også et bra utgangspunkt om du vil utforske vakre Utö og Dalarö i Stockholms skjærgård.

Trening og friluftsliv året rundt

Friluftsområdet Rudan ligger rett rundt hjørnet. Her finner du ulike stier og en lysløype på 2,5 km. Vinterstid finnes fine langrennsspor og ved snømangler ordnes en løype med kunstsnø. På sommer lokker sandstrand, brygger, frisbeegold og muligheter for fisking. Fiskekort kan kjøpes i vår resepsjon. Det finnes også store fine grøntområder der man kan spille kanonball, boccia, strandvolleyball eller grille. Vil du heller trene innendørs finnes det tilgjengelig et treningsrom i samme bygning mot en mindre kostnad. Vi har også en badstue som kan bestilles i resepsjonen.

Kontakt

  • Rudsjöterrassen 3 13640 Haninge , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Pendeltog mot Västerhaninge eller Nynäshamn, gå av ved Handen.

Buss

Buss til Handenterminalen.

Fra Arlanda Airport

Flybuss eller Arlanda Express til Stockholm Central. Byt derifra til buss, pendeltog eller taxi.

Taxi

Vi ranbefaler Taxi Stockholm eller Taxi 020.

Om Quality Hotel Winn, Haninge

Antall hotellrom

119 rom - 260 sengeplasser

Antall konferanselokaler

15 stk - plass for over 680 deltakere

Avstand flyplass

Arlanda Airport: 62,3 km,
ca 1 time med bil

Avstand lokaltrafikk

Pendeltogstasjon Handen: 200 m  
Stockholm C: 21,2 km, ca 20 minutter med bil

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.