Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

Se alle hotell i Haninge, Sverige
  • Superior dobbeltrom med dobbeltseng, sofa, gul vegg og sitteområde på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dobbeltrom med dobbeltseng med puter og teppe på Quality Hotel Winn Haninge
  • Handikap-rom med seng, arbeidsområde, stol på Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Nyrenoverte Quality Hotel Winn, Haninge er Sveriges mest tilpassede hotell. 20 min sør for Stockholm med 119 totalrenoverte rom og 15 nye konferanselokaler - et konferansehotell tilpasset alle. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Uansett om du er rullestolbruker, har nedsatt syn eller hørsel eller har allergier skal du få et hyggelig opphold hos oss. Med gjennomgående funksjonelt design er Quality Hotell Winn, Haninge tilgjengelig for alle, fra ankomst til avreise.

Tilgjengelighetstilpassede lokaler og hotellrom for funksjonsnedsatte

Allerede ved innsjekk møtes du av en resepsjonsdisk med en lavere seksjon og krykkeholder. Her kan du sette deg ned på en stol om du må vente. I lobbyen finnes flere brettspill som er tilpasset for ulike funksjonsnedsettelser - disse er det bare å låne. Også restaurantbaren har en lavere del, og i møterommet finnes lave eller ingen dørterskler. Om du trenger hotellrom som er tilpasset dine behov har vi 12 rom som er fullt tilpasset funksjonsnedsettelser samt 11 rom uten dørterskler og dusjvegger.

For gjester med nedsatt syn 

I våre lokaler og hotellrom finnes følbare følgepunkt som leder til resepsjonen, og førerhunder er selvsagt velkomne hos oss. Førerhunder får et eget teppe og vannskål på rommet. I resepsjonen finnes også menyer, hotell- og sikkerhetsinformasjon i punktskrift. Vi har også to hotellrom som er helt tilpasset for gjester med nedsatt synsfunksjon.

For gjester med nedsatt hørsel

I resepsjonen finnes hørselsforsterkere og vibrerende vekkerklokker som vekker deg ved brannalarm. Bare spør, så får du låne disse. Om du er her på møte eller konferanse finnes faste teleslynger installert i våre største møterom. Ellers finnes en bærbar hørselslynge som kan installeres ved behov. Vi har også tre hotellrom som er tilpasset for personer med nedasatt hørsel, hvor blitslys er installert.

Allergier

Allergisk? Gluten- og laktosefrie produkter finnes alltid på forespørsel, og i kjøkkenet tilbereder våre kokker god allergitilpasset mat for de som behøver det. Vi anvender dessuten bare parfymefrie vaskemiddel på hotellet.  

Våre tilgjengelighetstilpassede hotellrom

12 fullt tilgjengelighetstilpassede rom 

11 rom for rullestolbrukere 

3 rom for gjester med nedsatt syn

3 rom for gjester med nedsatt hørsel

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.561.357.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.