Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Selma Spa+ Sunne ,  Sverige

Se alle hotell i Sunne, Sverige

Selma Spa+

Sunne,  Sverige

Velkommen til Selma Spa i Sunne, et av Nordens største spahotell hvor både konferanser og privatgjester ønskes velkommen. Med fokus på velvære tilbyr vi avkobling, trening, spabehandlinger, god mat og drikke - det vi kaller Melkesyre & Champagne.

Selma Spa+ 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Selma Spa+

På prisbelønte Selma Spa i Sunne finnes det mye å gjøre, uansett om du vil hvile deg eller ha noen aktivitetsfylte dager. Vi pleier å kalle kombinasjonen Melkesyre & Champagne.

Omgivelser

Selma Spa ligger en kilometer fra Sunne sentrum, og i nærheten av hotellet finnes det flere fine steder å besøke, kulturseverdigheter å se og shopping for den som vil det. Her er det også helt okei om du bare vil slappe av i en deilig morgenkåpe eller nyte våre spabehandlinger.

Spa

I hjertet av Selma Spa finner du vår spaavdeling med både innendørs- og utendørsbasseng, vanlig badstue, dampbadstue og urtebadstue. I vår behandlingsmeny finner du en mengde ulike behandlinger for hele kroppen.

Trening og aktiviteter

Vi har et fullspekket treningsopplegg med alt fra yoga til styrketimer og spinning. Rett utenfor døra er det turstier og løpemuligheter. Å ta sykkelen fatt er fantastisk, uansett om du vil sykle på langeveien eller prøve deg på mountainbike. Golfbanen rett i nærheten byr på en utfordring, og det samme gjør Ski Sunne som ligger 10 km fra hotellet.

Smaksopplevelser

Ordene "nyttig" og "godt" står ikke i motsetning til hverandre for oss på Selma Spa. Vår mat skal passe for deg som lever et aktivt liv, og som liker å nyte det gode i livet samtidig. I vår restaurant finnes det alltid både kjøtt, fisk og vegetar på menyen.

Konferanse

På Selma Spa ordner vi konferanser og møter med Melkesyre & Champagne - den beste kombinasjonen for et vellykket møte, om du spør oss.

Rom for avkobling

På et spahotell er rommet ditt viktig. Det er der du kan trekke deg tilbake etter en lang dag med bad, behandlinger, trening og god mat. Vi er stolte over våre lyse og store rom. Les mer om de ulike romtypene her.

Barn på Selma Spa

Alle er velkommen til oss, men vi har ikke et tilbud tilpasset barn. Enkelte uker og helger har vi dog familieperioder på Selma Spa+, med massevis av aktiviteter som er tilpasset for de yngste gjestene våre.

Kontakt

  • Telefon: +46 565 166 00
  • Faks: +46 565 166 20
  • E-post: info@selmaspa.se
  • Org. nr: 556588-3336
  • Sundsberg 68693 Sunne , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog og buss

Sunne stasjon

Om Selma Spa+

Antall rom

184 rom - 400 senger

Antall konferanselokaler

12 stk - makskapasitet 400 personer

Avstand flyplass

Karlstad Airport: ca 45 min
Torsby flyplas: ca 30 min
Oslo Lufthavn: ca 3 timer

Avstand lokaltrafikk

Sunne stasjon: 1,5 km

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.